4. kolo
24.09.2008 20:30 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Reggina Calcio - AC Milán 1:2

AC Milán dokázal navázat na dobrý výkon proti Laziu a ze stadionu Oreste Granillo si veze tři body za vítězství 2:1 nad Regginou. Domácí celek se po další prohře propadl na předposlední místo tabulky.

Milánské AC čeká o víkendu městské derby proti Interu, v tomto utkání chtělo za každou cenu vyhrát a tím si zvýšit sebevědomí. Lépe však začali domácí, Abbiati musel v úvodu lapit přímý kop Carmony a poté nepřesně pálil Franco Brienza. Každopádně to byl Milán, který jako první otevřel skóre utkání.

Clarence Seedorf zahrával přímý kop, ten se dostal až k Marcu Borriellovi a loňský devatenáctibrankový střelec bez potíži poslal Rossoneri do vedení. Borriello mohl za okamžik vstřelit druhý gól, ale brankář Campagnolo skvělým zákrokem šanci zlikvidoval. Ve 38. minutě se po standardní situaci domácích objevil v blízkosti Abbiatiho Bernardo Corradi, jenomže byl příliš v úhlu, takže ho Abbiati vychytal.

V 60. minutě přišly pro příznivce Rossoneri špatné zprávy, nejprve musel odejít z hrací plochy kvůli zdravotním problémům autor první branky Borriello a poté Reggina vstřelila vyrovnávací gól. Santos napálil míč do pokutového území Milána, tam stál nikým nehlídaný Corradi, který se nemýlil – 1:1.

To se samozřejmě nelíbilo milánskému AC, jenž odcestoval do Kalábrie za ziskem tří bodů. To se hostujícím Rossoneri nakonec povedlo, vítěznou trefu vstřelil v 72. minutě Alexandre Pato. Brazilský mladíček zakončil úspěšnou kombinaci Zambrotty s Kaká. V závěru měl ještě další příležitosti Seedorf, ale skóre se mu změnit nepodařilo. Milán zaslouženě zvítězil na Reggině 1:2.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0-2

Reagovat
smazaný uživatel

remíza 0:0

Reagovat
Shevchenko

1:4

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

RegginA je doma silná, snad potrápí favorita.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mne bude Kaká odpočívat na Inter a na hřiště se podívá R80... Místo Favalliho by si mohl zahrát Antonini...

Reagovat
GEGE

Kaka hrat bude Carlo to rikal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele