1. kolo
31.08.2008 15:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona - Reggina Calcio 2:1

Chievo Verona oslavilo návrat do nejvyšší italské soutěže vítězstvím 2:1 nad Regginou. Branky začaly padat až čtvrthodinu před koncem, když se jako první trefili hosté. Chievo ale ještě dokázalo odpovědět dvěma brankami a zápas otočit. V 90. minutě navíc hráli domácí o deseti bez vyloučeného Langelly.

Diváci ve Veroně čekali dlouho na první branku, ale i přesto byl v obou poločasech vidět dobrý fotbal. Domácí začali s velkou chutí a k nejkrásnějším momentům celého zápasu patřily nůžky domácího Sergia Pellissieriho, při kterých se činil brankář Regginy Campagnolo. Souboj brankáře Regginy a útočníka Chieva byl k vidění mnohokrát a vždy si vedl lépe hostující Campagnolo. Reggina mohla jít do vedení po rohovém kopu, po němž hlavičkoval Vigiani. Svojí šanci neproměnil ani Bernardo Corradi, a tak se šlo do šaten za nerozhodného stavu 0:0.

I ve druhém poločase pokračoval maraton zahozených příležitostí, tedy až do 72. minuty. Domácí Cesar ve vápně fauloval Corradiho a samotný postižený nařízenou penaltu proměnil – 1:0 pro Regginu. Jenomže tento stav dlouho nevydržel. Za tři minuty bylo srovnáno z kopačky Marcoliniho, ten se trefil stejně jako Corradi z pokutového kopu. Smrtící úder obdržela Reggina až dvě minuty před koncem. O utkání rozhodl útočník Italiano, jenž využil šanci po rohovém kopu. Chievo na úvod Seria A zdolalo Regginu těsně 2:1.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele