24. kolo
15.02.2009 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Chievo Verona - Calcio Catania 1:1

Na Stadiu Bentegodi ve Veroně se dělily body. Hostující Catania dlouhou dobu vedla, ale domácímu Chievu zachránil alespoň bod vystřídavší Colucci. Létající oslíci si tak prodloužili svou sérii neporazitelnosti na sedm utkání v řadě.

Domácí Stephen Makinwa se dostal do první šance utkání, ale své zakončení neskutečně pokazil. Po deseti minutách zkosil Giampiero Pinzi hostujícího Taka Morimota a sudí Bergonzi nařídil pokutový kop. Paolo Ledesma penaltu bez problémů proměnil a Catania vedla 1:0. Hosté opět zahrozili při úprku Taka Morimota. Mladého Japonce však zneutralizoval včasným vyběhnutím Stefano Sorentino.

Na druhé straně měl několik dobrých šancí Sergio Pellissier, ale pokaždé trefil přesně Albana Bizzarriho. Ve druhé půli Bizzarri skvěle vyrazil přímý kop Vincenza Italiana. Domácí tlačili. Ovšem ani Mauro Esposito, ani Stephen Makinwa nebyli s to vstřelit branku. To se podařilo až bývalému hráči Catanie Giuseppe Coluccimu. Colucci si v nastaveném čase naběhl na centrovaný míč a hlavou vyrovnal.

Autor: Pavel Bartl / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele