25. kolo
22.02.2009 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Calcio Catania - Reggina Calcio 2:0

Svojí nepříznivou sérii zápasů bez výhry utnula i Catania, ta si v domácím prostředí poradila s Regginou 2:0. O branky se postarali Capuano a Potenza, Reggina zůstává i nadále poslední.

Utkání začalo minutou ticha za nedávnou smrt Candida Cannava, což byl dlouhá léta šéf Gazzetty dello Sport. V samotném utkání si pak první vážnou příležitost vypracovala domácí Catania, přímý kop Mascary si cestu do sítě hostující branky nenašel. Reggina se musela velice brzy smířit se ztrátou Santose, jenž si přivodil svalové zranění, jeho místo zaujal Matěj Krajčík. Reggina poprvé zahrozila akcí Cozzy, jeho střílený centr vyrazil brankář Bizzarri. Na druhé straně hlavičkoval nepřesně Mascara.

Domácí udeřili ve 35. minutě, centr Pabla Ledesmy hosté sice odvrátili, jenomže k míči se dostal Capuano, jenž následně propálil vše, co mu stálo v cestě, na umístěnou ránu neměl brankář Puggioni nárok - 1:0 pro Catanii. Před koncem poločasu ještě mohl zvýšit Paolucci, na poslední chvíli ho zablokoval Matěj Krajčík.

Po změně stran musel Bizzarri likvidovat nepříjemnou střelu Krajčíka a o chvíli později i dobré šance Corradiho a Di Gennara. Čtvrt hodinu před koncem přidala Catania důležitý druhý gól. Při standardní situaci neuvěřitelně zaváhal obránce Lanzaro, nastala nepřehledná situaci, kterou ukončil až gólem Potenza - 2:0 pro Catanii. Reggině nebylo přáno ani snížení, hlavička Di Gennara skončila na brankové konstrukci.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele