5. kolo
28.09.2008 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Calcio Catania - Chievo Verona 1:0

Catania i nadále pokračuje v dobrých výkonech a po výhře nad Chievem Verona 1:0 se posunula na páté místo před Juventus. Chievo je s pěti body šestnácté.

Martinez byl prvním, kdo vážněji ohrozil branku Chieva. Útočník Giuseppe Mascara vystřelil sice nepřesně, jenomže nepovedenou střelou vybídl Martineze k zakončení, ten ale celou akci pokazil nepřesnou přihrávkou na Paolucciho.

V 16. minutě se už na stadionu Catanie oslavovalo, domácí Paolucci předvedl parádní slalom skrz obranou hostujícího celku, obtočil se kolem brankáře a pohodlně skóroval – 1:0. Chievo se mohlo dostat zpět do zápasu po střele Michele Marcoliniho, ale k přesnosti scházely centimetry. Brankáře Bizzarriho nenachytali na švestkách ani Sergio Pellissier a hlavičkující Vincenzo Italiano.

Sicilský klub mohl dokonce vést 2:0, kdyby ovšem Martinez využil dobré práce Pabla Ledesmy, útočník Catanie pravačkou nezamířil ve stoprocentní šanci přesně. Chievo se s výsledkem rozhodně nechtělo smířit, ale obrana Catania byla více méně pozorná. Za zmínku stála dalekonosná rána z dobrých třiceti metrů, kterou vyslal Davide Mandelli, brankář Bizzarri musel vytáhnout pohotový zákrok. Výsledek se nezměnil ani po příležitosti Mascary. V závěru utkání obdržel druhou žlutou kartu Davide Mandelli a byl vyloučen. Chievo se na vyrovnání už nezmohlo, a tak prohrálo na Catanii nejtěsnějším možným výsledkem – 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

catania ma dobry vstup do sezony a vyhraje 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

verona vyhraje 2-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele