6. kolo
30.09.2007 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Reggina Calcio - SS Lazio 1:1

Lazio nedokázalo potvrdit výhru proti Cagliari a opět získalo pouze bod. Ten na hřišti Regginy zachraňoval až v 74. minutě Kolarov.

Římané přijeli bez potrestané trojice Mobido Diakhite, Fabio Firmani a Sebastiano Siviglia a už v osmé minutě inkasovali. To se po přihrávce Amorusa přesně trefil Cozza a stylově tak oslavil svůj první start v základní sestavě - 1:0.

Za Lazio odpověděl nepřesnou střelou Gaby Mudingayi, na Rossiho křižnou přihrávku pak těsně nedosáhl Manfredini.

Lazio hrálo špatně a po změně stran ho po střele Barreta zachránil od inkasování druhé branky Muslera, který pokus domácího fotbalisty vytěsnil na břevno. O chvíli později spálil tutovku Modesto a tento fakt ho mohl hodně mrzet. Hosté ani zdaleka nepůsobili jako klub hrající Ligu mistrů, prakticky z ničeho ale dokázali vyrovnat. V 74. minutě zkusil z dálky štěstí Kolarov a Campagnolovi jeho slabá střela prošla až do sítě - 1:1.

Za šťastné vyrovnání pak Lazio zaplatilo krutou daň, v 77. minutě musel ze hřiště kvůli zranění kotníku Rocchi a podle všeho přijde o středeční duel Ligy mistrů s Realem Madrid. V samém závěru ještě došlo ke změně počtu hráčů na hřišti, když byl vyloučen domácí Modesto.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele