10. kolo
31.10.2007 20:30 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

Reggina Calcio - AS Livorno 1:3

Krizí zmítané Livorno konečně po devíti zápasech zabralo a vyhrálo. Reggina sice měla před tímto utkání více bodů, ovšem na letošní první vítězství čekala taktéž. Dlouhou dobu mu byla blíže, jenže v závěrečné patnáctiminutovce dvakrát inkasovala a nakonec vyšla naprázdno.

I přes nijak oslnivý fotbal padly v prvním poločase hned dvě branky, po jedné na každé straně. Tu první si na své konto připsal hostující hráč, konkrétně Nico Pulzetti. Ten otevřel skóre v průběhu 34. minuty. Jenže vedení Reggině moc dlouho nevydrželo. Po pár okamžicích totiž dokázal vyrovnat brazilský útočník Nicola Amoruso.

Vývoj utkání sliboval po přestávce dramatický souboj, a ten skutečně přišel. Dlouhou dobu však dobrému fotbalu chybělo jediné – branky. Diváci se nakonec přeci jen dočkali, i když většinu z nich moc nepotěšil. V 78. minutě si nešťastné srazil míč do vlastní sítě domácí obránce Carlos Valdez. Konečnou podobu dal výsledku minutu před koncem normální hrací doby náhradník Fausto Rossini, kterému stačily ke vstřelení gólu pouhé tři minuty.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (1)

Přidat komentář
Rothen

Že by první výhra Livorna?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele