15. kolo
30.01.2008 20:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Reggina Calcio - AC Milán 0:1

AC Milán zvládl dohrávku v Reggině a umazal tak tři body z hrozivého manka na vedoucí Inter. Jedinou branku dal v první půli Alberto Gilardino.

V úvodu utkání zkoušel neúspěšně štěstí Gattuso a podobně jako jemu se vedlo i Patovi, Kaká a na druhé straně Cascionemu. Rossoneri vstoupili do utkání aktivněji a nakonec to byli i oni, kdo šel do vedení. V 17. minutě našel Pirlo na zadní tyči zcela volného Gilardina a jeho dostatečně razantní hlavičce již nestihl v cestě do sítě zabránit ani Campagnolo - 0:1.

Gilardino poté mohl přidat svou osmou branku v sezoně, po trestném kopu Pirla ale mířil nad a navíc byl v ofsajdu. Střelecká chuť rozhodně nechyběla Gattusovi, jeden z jeho dalších dvou pokusů likvidoval Campagnolo. Reggina si první vážnější příležitost vypracovala až ve 32. minutě, kdy se Ceravolo zbavil Nesty a střelou na bližší tyč vyzkoušel pozorného Kalače.

Poločasovou přestávku orámovaly nepřesné střely hostujících fotbalistů. Na konci první půle se jimi prezentovali Kaká a Pato, druhou půli pak podobně otevřel Gattuso. Za domácí zahrozil Missiroli, daleko více práce měl na druhé straně jeho spoluhráč Campagnolo s trestným kopem Pirla.

AC Milán měl poté v rozmezí dvaceti vteřin dvě obrovské příležitosti. Pirlův trestný kop se nejprve od zdi odrazil do břevna, akce však pokračovala a proti Emersonovi musel Campagnolo vytáhnout zákrok večera. Rossoneri si v závěru jednobrankový náskok pohlídali, na konečném stavu již nic nezměnila ani nepřesná zakončení Pata a Gilardina.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Přeji Reggině plný bodový zisk !!!

Reagovat
smazaný uživatel

kokoteeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Ááá, hrdina !!! Neumíš jinak nebo je to komplex ? Je to jen fotbal, hochu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Trapaci z Milana uz vedou.

Reagovat
smazaný uživatel

picus si

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele