36. kolo
04.05.2008 15:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Calcio Catania - Reggina Calcio 1:2

Catania Calcio si zkomplikovala boj o záchranu, když podlehla před domácím publikem dalšímu zachraňující se mu týmu z Regginy 2:1. Výhru Regginy zajistil dvěma brankami Nicola Amoruso.

Oba týmy musely v tomto utkání bodovat, aby se přiblížily k vytoužené záchraně. O něco hůře na tom byla Reggina, která zaujímala jedno z míst, které znamená sestup.

Catania byla jako první, která měla velkou šanci na skórování. Přímý kop Giuseppeho Mascary vytáhl brankář Andrea Campagnolo na rohový kop. Jenomže to byla Reggina, která jako první udeřila. Ve 41. minutě našel přihrávkou Ciccio Cozza Nicola Amorusa, a ten hlavou poslal Regginu do vedení. Nicola Amoruso byl blízko i k další brance, jenomže svojí šanci nezužitkoval. Na druhé straně zahrozil střílenou přihrávkou Gennaro Sardo, se kterou měl brankář Andrea Campagnolo velké potíže.

Velkou příležitost na vyrovnání měl Juan Manuel Vargas. Největší hvězda domácích překonala ofsajdovou past ale v souboji jeden na jeden zvítězil brankář Campagnolo. Catania byla aktivnější, jenomže brankou neskončil jak pokus Mascary, tak i pokus Morimota. Nevyužité šance stáli Catanii draho. V 90. minutě byl po kontaktu Sarda s Edgarem Barretem odpískán pokutový kop, který proměnil Nicola Amoruso. Poslední slovo měli ale domácí. Ve třetí minutě nastaveného času snížil Martinez. Oba týmy jsou sice mimo pozice, které znamenají sestup jenomže odstup je velice malý, a tak se bude bojovat o záchranu do posledního kola.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele