8. kolo
21.10.2007 15:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

AS Livorno - SS Lazio 0:1

Utkání Livorna s Laziem bylo zvláštním pro oba trenéry. Zatímco domácí Giancarlo Camolese zažíval svůj debut na lavičce poté, co nahradil Nanda Orsiho, hostující Delio Rossi si do svých statistik připsal pětistý odkoučovaný zápas.

Lazio bylo podle očekávání lepším týmem. V úvodu dvě šance nevyužil Rocchi, po něm neuspěl Panděv, penaltu si po střetu s domácím Galantem nevymodlil Siviglia a v další šanci selhal opět Rocchi. Snaha hostí byla nakonec korunována v úplném závěru prvního poločasu. Rocchi se tentokrát zhostil role asistenta, když narazil Panděvovi, ten z hranice vápna vypálil a brankář Amelia neměl díky teči íránského obránce Rezaeiho šanci - 0:1.

I ve druhé půli hrozili více Římané, Amelia se zapotil hlavně při přímém kopu Baronia. Livorno dostalo šanci na vyrovnání dvacet minut před koncem, kdy byl po druhé žluté vyloučen Firmani, ale využít jí nedokázalo. Ballottu v brance hostí vystrašil jen Pasquale ránou nad, s Pulzettiho dělovkou si veterán mezi tyčemi poradil. Na druhé straně mohl pečetit Pnaděv, ale Amelia byl proti.

Lazio si připsalo druhé vítězství v sezóně a alespoň se přiblížilo středu tabulky, Livorno zůstává se dvěma body přikováno ke dnu.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele