7. kolo
07.10.2007 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Fiorentina remizovala s Juventusem

Ve šlágru kola se na stadionu Artemia Franchiho zrodila remíza 1:1. Hosté vedli zásluhou Iaquinty a měli blízko k vítězství, o které je chvíli před koncem připravil Mutu.

Fiorentina začala aktivněji a hned v úvodu musel Buffon likvidovat centr Mutua na Semiolino. O několik minut později to rumunský útočník zkusil sám a jeho fantastický volej z 25 metrů skončil na břevně. Mutu následně neuspěl ani se svým hlavičkovým pokusem a do vedení tak šel Juventus. Ve 23. minutě špatně zafungovala komunikace mezi stopery Dainellim a Gamberinim, míč se dostal k Iaquintovi a ten přesnou střelou otevřel skóre zápasu - 0:1.

Ve zbytku první půle se ve vynikajícím světle předvedli oba brankáři. Buffon nejprve vykopl gólový pokus Montoliva a na druhé straně vyrazil Frey dělovku Nedvěda.

Na začátku druhého poločasu zlikvidoval Buffon rychle rozehraný trestný kop, jehož autorem byl Mutu. Jak neproměnit tři příležitosti během jednoho útoku poté ukázali hosté. Na Nedvědův centr těsně nedosáhl Trezeguet, Frey sice neudržel míč v náručí, ovšem ani Trezeguet, ani Salihamidžič z dorážek síť rozvlnit nedokázali. Jednoznačně nejaktivnějším mužem na trávníku byl Mutu, který to zkoušel jak z trestných kopů, tak hlavičkami po rozích. Bývalý fotbalista Juventusu se nakonec přece jenom dočkal. V době, kdy se většina diváků již smiřovala s pořážkou svého týmu, zahrál v pokutovém území rukou Legrottaglie a Mutu i trochu se štěstím překonal Buffona - 1:1.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
HOST*

0:3

Reagovat
HOST*jirik

0:1...Trezeguet

Reagovat
smazaný uživatel

0:258 200 - Trezeguet; 58 - Grygera :D

Reagovat
satan_666

2:1

Reagovat
Shevchenko

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

o:1 Del Piero (pen.)

Reagovat
HOST*

bude remíza 1:1 nebo 2:2

Reagovat
HOST*

3:1 pro Fiorentinu.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo super!

Reagovat
HOST*

tjn

Reagovat
HOST*AC Milán

neprohra Juve,podle soupisky má Juventus lepší tým ale to nerozhoduje Fiore je zase doma takže to pravděpodobně vidím na remíz,když sem se podíval že Juventus v posledních 10 zápasech s Fiore nepohrálo tak mě to tak vychází,tip 2:2 každopádně skoruje Trezeguet to vidím jako jistotu.

Reagovat
HOST*df

gooooooooool Iaquinta

Reagovat
M11

Reagovat
HOST*

Goooooooooooool Fiorentina a takhle by to mohlo skončit.

Reagovat
smazaný uživatel

Smolně přišel Juventus o tři body, ale penalta byla, o tom nemusíme polemizovat. Jen se trochu divím, že jí rozhodčí viděl...

Reagovat
HOST*

Já taky, ale Fiorentina byla lepší celí zápas.Kupodivu se hrálo v tomto zápase podle pravidel.

Reagovat
HOST*d

já slyšel že byl lepší Juventus

Reagovat
HOST*

Od fanouška Juve.První poločas to bylo vyrovnané a druhý byla lepší Fiorentina.

Reagovat
HOST*Juve

Nee říkal mě to kámoš že Juve bylo víc než vyrovnaným soupeřem a měli smůlu.A i kdyby tak je jasné že když Fiore doma prohrává tak musí tlačit,ale prý netlačila tak nevím.No to je jedno máme Fiore i AS venku za sebou a doma Fiorentinu si myslím že Juve porazí!Fiorentina nemá takovou kvalitu.

Reagovat
HOST*

Tak to je jasné.Já jsem moc rád za remízu, to je přesně výsledek hodící se Interu a taky je jasné, že fio u vás asi dostane.

Reagovat
HOST*

Fialky se před vápnem ale napadaly

Reagovat
HOST*

Fauly které pískl hráčum juve fialkám nepískal ?Juventus snad jednou nekopal přímák poblíž vápna a to byly totožné zákroky jako u vápna Juve, naopak pískal Jaguintovi utočné fauly

Reagovat
M11

smolna ale spravedliva remiza

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele