Další články

Neapol bych trénoval zadarmo, ale nabídku jsem nedostal, přiznal Cannavaro

Fabio Cannavaro je po konci v Beneventu Calcio již více než rok bez angažmá. Bývalý obránce byl v uplynulých měsících spojován s Neapolí, kterou by podle svých slov trénoval i zadarmo, ovšem nabídku od prezidenta Aurelia de Laurentiise nikdy neobdržel.

Pro Acerbiho obvinění z rasismu není podle soudce dostatek důkazů

Obránce Interu Milán Francesco Acerbi byl zbaven obvinění z rasismu. Sportovní soudce italské ligy rozhodl, že neexistuje dostatek důkazů pro tvrzení, že v zápase s Neapolí rasisticky urazil soupeře Juana Jesuse.

Allegri se pro tuto chvíli může koncentrovat na práci, vedení mu maximálně důvěřuje

Hned několik předních evropských klubů bude po letošní sezoně hledat nového trenéra, bez kouče se ocitnou Bayern Mnichov, Liverpool nebo Barcelona a není vyloučeno, že se na tento seznam připojí rovněž Juventus. Jistou pozici podle tisku nemá Max Allegri.

Xavi by rád viděl Lobotku v Barceloně. Nevím, co se stane, teď jsem šťastný, říkal záložník

Ostřílený štítový záložník Neapole Stanislav Lobotka tvrdí, že je na jihu Apeninského poloostrova spokojený. Na tamním stadionu Diega Armanda Maradony působí již něco málo přes čtyři roky a smlouva ho váže k SSC až do léta 2027.

Fiorentina vyměnila fialovou barvu za černou, zemřel Joe Barone

Generální ředitel Fiorentiny Joe Barone (†57), jehož v neděli postihla srdeční zástava a byl hospitalizován v kritickém stavu, je po smrti. Úmrtí šéfa Fialek, jejichž barvy hájí Antonín Barák, a které se ve čtvrtfinále Evropské konferenční ligy střetnou s Plzní, potvrdil klub v oficiálním prohlášení.

Liverani vydržel jen pět utkání, Salernitana má letos už čtvrtého trenéra

Salernitana se nebojí utrácet za trenéry a v průběhu sezony 2023/2024 má na výplatní pásce už čtvrtého. Zlom nepřinesl ani Fabio Liverani, jehož střídá Stefano Colantuono.

Lazio představilo nového trenéra, týmu se ujme Tudor

Lazio minulý týden opustil Maurizio Sarri a římský klub dnes oznámil jméno nového trenéra, na lavičku podle očekávání usedne Igor Tudor.

Acerbi měl rasisticky urazit protihráče, Italové ho vyřadili z reprezentace

Devětadvacáté kolo italské ligy završil šlágr mezi Interem Milán a Neapolí (1:1) a více než o výsledku se mluví o chování Francesca Acerbiho. Obránce si zadělal na velký malér, v závěru měl rasisticky urazit protihráče Juana Jesuse.

Generální ředitel Fiorentiny Barone je hospitalizován v kritickém stavu

Generální ředitel Fiorentiny Joe Barone, jehož v neděli postihla srdeční zástava, je hospitalizován v kritickém stavu a napojený na přístroje. Italský klub, za který hraje český záložník Antonín Barák a jenž se ve čtvrtfinále Konferenční ligy střetne s Plzní, to uvedl v dnešním prohlášení.

Serie A - souhrn 29. kola: Inter přišel o vítěznou sérii

Juventus remizoval s Janovem a po další ztrátě promarnili možnost posunout se na druhé místo. Inter v neděli nedokázal porazit Neapol a zastavil se při vítězné ligové sérii na čísle deset. Úvodní zápas devětadvacátého kola Serie A mezi Empoli a Bolognou skončil těsnou výhrou hostů. Toskánský celek se rázem může ocitnout v sestupovém pásmu, kdežto soupeř si upevnil pozici v nejlepší čtyřce. Lecce si připsalo tři body v Salernu a poskočilo tabulkou. Lazio po rezignaci Sarriho otočilo na hřišti Frosinone a má šanci na poháry.

Serie A - preview 29. kola: AC Milán háji druhou příčku před Juventusem

Vedoucí Inter si chce po vyřazení z Ligy mistrů zlepšit náladu v ligovém souboji s Neapolí. Juventus, který hostí FC Janov, má šanci se posunout na druhé místo před AC Milán, jenž může reagovat ve Veroně. AS Řím narazí na Sassuolo. Atalanta doufá v ukončení ztrát proti Fiorentině.

Bologna těží z přístupu všech. Moji chlapci pracují fantasticky, raduje se Motta

Za prvními čtyřmi týmy tabulky italské ligy v tuto chvíli zeje šestibodová mezera a zatímco Inter, Juventus a AC Milán na příčkách zaručujících Ligu mistrů většina očekávala, tak šok představuje čtvrtá Bologna. Tým trenéra Thiaga Motty včera znovu naskočil na vítěznou vlnu.

Immobileho napadli nespokojení fanoušci

Kapitán Lazia Ciro Immobile uvedl, že ho dnes ráno napadli fanoušci římského klubu před školkou, kam doprovázel čtyřletého syna a manželku. Informovala o tom agentura ANSA.

Lazio má náhradu za Sarriho, na lavičku by měl usednout Tudor

Vedení římského Lazia by v nejbližších hodinách mělo oznámit jméno nového trenéra. Na lavičce italského klubu před několika dny skončil Maurizio Sarri a jeho povinnosti podle všeho převezme Igor Tudor.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele