34. kolo
26.07.2020 20:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Setúbal zvítězil nad Belenenses a udržel se mezi elitou

Vítoria Setúbal bude rovněž v příští sezoně hrát portugalskou nejvyšší soutěž. Domácí fotbalisté zvládli náročnou bitvu s Belenenses, když zvítězili 2:0.

Belenenses měl v 7. minutě první příležitost, ale rána Showa šla vedle. Pak už měli šance především domácí, kteří se po půlhodině hry ujali vedení. Bessa rozehrál rohový kop a Jubal hlavou otevřel skóre. O pět minut později domácí přidali i druhý gól, ale po počáteční radosti přišlo zklamání. Při dorážce se nacházel domácí hráč v ofsajdu a branka tedy nemohla platit. Celou situaci rozkryl a potvrdil VAR. Setúbal měl dál více ze hry a Alex ve velké šanci na konci prvního poločasu poslal balón těsně vedle.

Hosté se zase jednou připomněli až ve druhém poločase a Phete už ve vápně střílel rovněž vedle. Největší šanci na vyrovnání měl přitom v 74. minutě Keita. Před gólmanem tečoval balón do brankáře Phete a byť se jednalo o těsný ofsajd, šlo dosud o největší šanci.

Setúbal měl několik možnosti vstřelit pojistku, dočkal se ale až v nastavení. Střídající Pires dostal přihrávku do vápna, postupoval až k brankáři, kterého následně střelou k tyči překonal.

Autor: Ondřej Linhart / vsports.pt

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele