36. kolo
13.05.2023 16:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Aleksandar Mitrovič (© AFP)

Fulham na posledním Southamptonu bere všechny body

Southampton padl v domácím klání 36. kola Premier League s Fulhamem 0:2. Utkání ve druhém poločase rozhodli Carlos Vinícius a Alekansar Mitrović.

Saints potřebovali bodovat, aby ještě zabojovali o záchranu. Jenže ve 26. minutě si hosté stěžovali, že před Mccarthym jeden z hráčů Southamptonu zahrál rukou. Situaci se začal věnovat VAR, ale pokutový kop nakonec ve prospěch hostí nenařídil. Ve 40 minutě měl velkou šanci Cottagers Willian. Ten si v šestnáctce výtečně zpracoval balon a vyslal jej na bránu, jenže v cestě stála hlava bránícího Lyanca.

Domácí se po přestávce mohli ujmout vedení, ale nakonec měli smůlu. Alcaraz se prosadil z rychlého brejku, přihrávku jednoho ze spoluhráčů si ale zpracoval v ofsajdové pozici. O to horší to poté bylo, když regulérní gól vstřelil Fulham. Carlose Viníciuse ve vápně nikdo nehlídal, a tak využil přihrávky Reeda a rozvlnil síť. Zanedlouho hlavičkoval domácí Onuachu těsně nad břevno.

A tak přišla v 72. minutě potvrzující branka Cottagers. Parádním centrem Wilson našel v pokutovém území navrátilce po zranění Aleksandara Mitroviće, jehož hlavičku neměl šanci McCarthy zastavit. Pro domácí to byla opravdu hořká tečka, jelikož po následujících dvou kolech se s Premier League minimálně na rok rozloučí. Momentálně totiž na záchranu ztrácí již nedostižných osm bodů. Naopak Fulham bude bojovat o umístění v první polovině.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
SOTON

konečně vyhrajem 2-0

Reagovat
rickroll

"po zranění Aleksandara Mitroviće"

Koukám, že autor tohoto reportu má opravdu přehled

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele