12. kolo
19.10.2022 20:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Miguel Almirón (© AFP)

Everton na Newcastlu těsně padl

Newcastle United porazil v domácím utkání dvanáctého kola Premier League Eveton 1:0. Jedinou branku zápasu vstřelil ve 31. minutě krásnou ránou Miguel Almirón.

Domácí od první minuty měli navrch a jejich tlak se zúročil po půlhodině hry. Newcastle kombinoval přes celé hřiště, dlouho držel míč, ke kterému se nakonec na hraně vápna po přihrávce od Guimaraese dostal Miguel Almirón, který bez přípravy vypálil. Jeho povedená střela zamířila nad gólmana Pickforda, který už se mohl jen ohlédnout za svá záda.

Před přestávkou se do akce dostal VAR, který vyšetřoval počínání domácího Burna v pokutové území. Po necelých dvou minutách však sudí dal pokyn ke hře, a tak bylo jasné, že je vše v pořádku a Everton se penalty nedočká. Zkraje druhého poločasu se k zakončení znovu dostal Almirón, rána mu znovu nesedla vůbec špatně, tentokrát však přeci jen těsně minul. Utkání se celkově neslo v tónu Newcastlu, který nakonec svému soupeři nedovolil jediný pokus na bránu, a sám ji trefil čtyřikrát. Jediná přesná trefa však nakonec na výhru stačila.

Newcastle se díky zisku tří bodů v průběžné tabulce posunul na šestou příčku před Liverpool, naopak Everton je až patnáctý s náskokem jediného bodu na sestupové příčky.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dvojka??? Snad jen sen v některých společnostech, které se zabývají vypisováním kurzových sázek, jejich příjmem-dle vlastního uvážení a taky k zalepení děr ruznými kolotoči.

Reagovat
hematop

Tipuji 1-0. Almiron dá nějakou pěknou pumelici a rozhodne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele