32. kolo
10.04.2022 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Teemu Pukki (© AFP)

Norwich zvládl důležitý duel s Burnley

Norwich City porazil v duelu 32. kola Premier League Burnley 2:0. Skóre v úvodu otevřel Pierre Lees-Malou, v závěru přidal pojistku Teemu Pukki.

Norwich vstoupil do duelu lépe a v deváté minutě se ujal vedení. Hosté sice odvrátili rohový kop, jenže jen hodně chabě na hranici pokutového území přímo do běhu Pierra Lees-Melou, který placírkou zamířil přesně k pravé tyči brány Burnley.

Domácí pokračovali v aktivní hře, po pravé straně se do vápna hnal útočník Teemu Pukki, který vyslal nártem tvrdou ránu na zadní tyč. Tu brankář Pope vyrazil pravou nohou.

Před koncem prvního poločasu si vytvořili tlak hostující fotbalisté a ve 44. minutě střílel z hranice šestnáctky Lowton, jehož rána by téměř jistě rozvlnila síť, kdyby ji domácí obrana nezablokovala.

V 65. minutě měli hosté vyrovnání znovu na noze. Čerstvý McNeil provětral levou stranu a vyslal parádní centr na zadní tyč, kde našel Corneta, který poloprázdnou bránu nepochopitelně netrefil.

A když se hosté prosadit nedokázali, přidali kanárci v 86. minutě pojišťovací gól. Normann využil mezery v obraně soupeře a vyslal Teemu Pukkiho, který se ocitl sám před gólmanem a tentokrát už se jeho křižná rána ujala.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele