17. kolo
14.12.2021 20:45 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Ollie Watkins (© AFP)

Norwich City padl potřetí v řadě, doma po mdlém vystoupení nestačil na Aston Villu

Malátný výkon celku z Norwiche předznamenal logicky jeho dvougólovou prohru s Aston Villou, která tak za uplynulých šest ligových kol zvítězila už počtvrté. Domácí tedy zůstali na posledním místě tabulky. Výběr z Birminghamu byl daleko nebezpečnější než jeho soupeř, v první půli měnil skóre zásluhou Jacoba Ramseyho, v té druhé se ještě trefil Ollie Watkins.

Hosté působili v průběhu duelu určitě aktivnějším dojmem a finální výhru si nakonec zřejmě opravdu zasloužili. Vyprodukovali třeba o deset střel na bránu více, nicméně především byli produktivnější v koncovce, ačkoli si nějaké tutové šance nevytvářeli taktéž s žádnou dávkou pravidelnosti. Nutno také dodat, že The Villans se dařilo rovněž v oblasti obranných činností.

Už ve 2. minutě se pokoušel Watkins ohrozit bránu The Yellows, ale hlavičkou merunu mířil pouze do rukavic brankáře Krula, v 8. minutě napřáhl z dálky svou levačkou McGinn a Krul mezi třemi tyčemi musel vytasit perfektní zákrok. Ve 34. minutě se přece Aston Villa dočkala své odměny, to když si Ramsey narazil balón s Watkinsem a své dlouhé sólo zdárně zakončil.

Po přestávce zahrozil Norwich City vlastně jednou jedinkrát, poněkud náhodně se do solidní šance dostal McLean, avšak ve skluzu necílil přesně. Jinak si jeho rival po celou dobu vlastně bez větších obtíží hlídal těsný náskok, který se mu zdařilo ještě v 87. minutě navýšit. Carney Chukwuemeka unikl podél levé strany, předložil míč na zadní tyčku, odkud skóroval Watkins.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com, livesport.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dám na bookmakera.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele