2. kolo
21.08.2021 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Radost hráčů Aston Villy (© AFP)

Ings a El Ghazi zařídili výhru Villians nad Magpies

Ono to půjde i bez Grealishe! Aston Villa se o tom přesvědčila v domácím zápase s Newcastlem. Ne že by zápasu dominovala, byla ale produktivnější a to jí vyneslo tři body. "Straky" naopak zůstávají s nulou na kontě v sestupovém pásmu.

Newcastle se mohl ve Villa Parku ujmout vedení, šance kterou promarnil už v páté minutě ho nejspíše mrzí doteď. Callum Wilson totiž pelášil sám na brankáře Martíneze a branku minul! Kdyby se Magpies ujali vedení, mohlo se utkání ubírat docela jiným směrem.

Na "kdyby" se ale nehraje a ve 29. minutě přišli s první příležitostí i Villians, nicméně Cash branku přestřelil. V průběhu jinak vyrovnaného prvního poločasu se postupně přiostřovalo a sudí Coote vytasil v závěru hned tři žluté karty. To nejdůležitější však přišlo ve třetí minutě nastavení. Dlouhý aut prodloužil hlavou Mings a rána z voleje v podání Dannyho Ingse skončila v síti!

Aston Villa se ve druhém poločase nehodlala spokojit jen s jednobrankovým náskokem a po hodině hry vstřelila druhý gól. Fabian Schär totiž zahrál v pokutovém území rukou a sudí tak neměl příliš na vybranou. Anwar El Ghazi penaltu bezpečně proměnil a přiblížil domácím tři body.

Newcastle měl ještě půlhodinu na případnou odpověď, ale žádné ze zakončení neskončilo v síti. Po dvou zápasech tak zůstávají "Straky" bez bodu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Moje maličkost

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele