24. kolo
14.02.2021 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

United znovu ztratili

Manchester United opět nezískal všechny tři body a první místo se mu vzdaluje. O překvapení se postaral West Bromwich Albion, který se slavným soupeřem uhrál remízu 1:1. Domácí do vedení poslal Mbaye Diagne, srovnal Bruno Fernandes.

Fantastický vstup domácího celku do tohoto utkání, jelikož už ve druhé minutě šel do vedení. Conor Gallagher poslal centr z pravé strany do vápna, kde Victor Lindelöf nedokázal ubránit Mbaye Diagneho a ten hlavou zakončil z bezprostřední blízkosti do pravé části svatyně.

Conor Townsend poslal ve 28. minutě výborný centr do vápna, kde se dostal ke hlavičce Robert Snodgrass, ale David de Gea skvělým zákrokem vyškrábl míč nad horní tyč.

Hostům se přeci jen podařilo vyrovnat v prvním poločase na 1:1. Harry Maguire posunul ve 44. minutě míč na levou stranu hranice vápna, kde si sběhl Luke Shaw a svým centrem našel ve vápně Bruna Fernandese, který fantasticky zakončil levačkou z voleje k levé tyči Johnstonovy brány.

V 62. minutě byla nařízena penalta pro Manchester United. Semi Ajayi stáhl k zemi uvnitř vápna Harryho Maguirea. Hlavní sudí Pawson však nakonec pokutový kop odvolal kvůli ofsajdovému postavení faulovaného stopera hostí.

Obrovské šance si tentokrát vytvořil v 70. minutě Manchester United po rohovém kopu. Nejprve se opřel do míče Mason Greenwood, kterého vychytal Sam Johnstone a posléze pálil také Scott McTominay, ale balón odkopl na brankové čáře Darnell Furlong.

Z ničeho nic se v 77. minutě domácí dostali do obrovské šance, ale fantasticky zasáhl David de Gea. Mbaye Diagne se totiž dostal přes Maguirea na hranici faulu, ale následně neprostřelil španělského gólmana.

Mbaye Diagne mohl být hrdinou, když se po fantastickém přízemním centru z pravé strany z nohy Pereiry dostal dvě minuty před koncem uvnitř vápna do zakončení, ale přestřelil svatyni de Gey.

Smůla potkala Manchester United v páté minutě nastavení. Luke Shaw našel svým centrem ve vápně Harryho Maguirea, ale jeho hlavička orazítkovala pravou tyč.

West Brom zůstává v tabulce nadále předposlední, United jsou sice stále druzí, ale na první Manchester City ztrácí sedm bodů a jejich sok má zápas k dobru.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Rezan

200 zobrazení a už to ani nikdo nekomentuje. Nikoho to nezaráží a nepřekvapuje?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele