16. kolo
29.12.2020 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

St. Mary's Stadium (© AFP)

V Southamptonu branka nepadla, West Ham uhrál v Hampshiru remízu

Třikrát za sebou se oba celky v Premier League neuzmuly vítězství, ani na čtvrtý pokus se jim přitom nepodařilo vydolovat plný bodový zisk. Nutno říci, že konečný nerozhodný rezultát byl poměrně logickým a asi i nejspravedlivějším vyústěním dění na hrací ploše. Southampton a West Ham tak zůstaly průběžně ve středu tabulky na devátém, respektive desátém místě.

Domácí byli zprvu aktivnějším mužstvem. Už ve 2. minutě se objevil v solidní pozici Adams, leč proti jeho pravačce stačil zasáhnout brankář Fabiaňski, hájící bránu The Hammers. Následně za jeho zády skončilo zakončení Ingse, který se protáhl kolem bránícího Dawsona a Ogbonny, nicméně jeho přesný zásah nebyl uznaný kvůli ofsajdu jeho spoluhráče Adamse.

Hostům se poprvé podařilo jaksi zahrozit až čtyři minuty před obrátkou, to když se před McCarthym, gólmanem The Saints, zjevil nepříliš strážený Fredericks, jenomže svou hlavičku nasměroval jen do soupeřových rukavic. Ve druhém poločase pokoušel změnit bezgólový stav Walker-Peters, jeho slabý pokus vyslaný po zemi ovšem velmi snadno zlikvidoval Fabiaňski.

Asi vůbec největší možnost tohoto utkání si vytvořil v 85. minutě Benrahma, který na hřiště přišel po hodině hry jako náhradník. Přihrávka Bowena se odrazila od obránce Bertranda, míč pak nestačil odvrátit do bezpečí stoper Stephens ani vracející se Oriol Romeu, a tak alžírský forvard tvrdě vypálil, jeho střelu však, naštěstí pro Southampton, lapil připravený McCarthy.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
kolouch

Dnes se ukaze jestli je forma definitivne v prdeli. Kazdopadne Moyes tomu v posledni dobe volbou sestavy vubec nepomohl. Proti Crystalu a Brightonu se opravdu neda hrat s 8 defenzivními hraci v poli a spolehat na standardky nebo ze tam neco spadne na nahodu. Ta rezignace na jakoukoliv kreativitu me zarazi. Snad to dnes zlomime. COYI

Reagovat
duloig

To ťa podporím v tomto.Postaviť Nobleho na ten post od základu bolo na mašlu.Snáď sa nám dnes budú vyvarovať také lacné náhodné goly aké sme dostali posledne.To bolo hrozné furt doťahovať.Dnes tam pozerám že chýba Coufal tak nwm prečo.Lanzini+Jarmolenko+Haller by mohli niečo vymyslieť.Chalani a preto C O Y I ! ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Coufal určitě kvůli tomu, že před dvěma dny hrál celý zápas a naběhal toho dost. Lanzini zatím vždy byl po střídání přínosem, tak snad se dnes ukáže. Dawson debut, uvidíme. Osobně už Yarmolenkovi nevěřím, ale může jen překvapit

Reagovat
Elmas

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 COYI

Reagovat
OnlyWHU

Dnes bod z hřiště soupeře, který sousedům doma moc nerozdává. Závěrečná solidní třetina v naší režii KONEČNĚ S ANTONIEM!!!! Fredericks dobrý, Dawson mě při premiéře mile překvapil. Po první půli jsem byl zklamanej z pokračující zakřiknutosti, pak už lepší. Doma se ale musíme hodně zlepšit a být aktivnější. Pánové Kladiváři - duloig, kolouch i Fens -, přeju Vám všechno nejlepší do novýho roku a hodně radosti z našich hochů. COYII 2021!!!!!

Reagovat
kolouch

Souhlas ve vsem. Tobe taky jen to nejlepsi do noveho roku a co nejmene nervu z vykonu a vysledku West Hamu. Verme, ze letosni sezona je prvni vlastovkou

Reagovat
smazaný uživatel

Taky přeji vše nejlepší do nového roku a třeba příští sezónu budem fandit i v Evropských pohárech, ale to je ještě daleko a jen zbožné přání. Za Bilice jsme si to moc neužil :)). Jinak ke včerejšku, osobně vidím dvě pozitiva, návrat Antonia a Dawson na první zápas velmi dobrý a jistý. Ta euforie z bodů a předvedene hry v začátku sezony nás už asi opustila,možná bych to i pripisoval tomu, že jsme prostě v těch zápasech byli outsideri, neměli jsme co ztratit. Papírové silnější nám moc nevyhovuje, ale hodně tomu i přidalo zranění Antonia a neschopnost ho zastoupit, já už nad Hallerem zlomil hůl, takže hráč za 45 mega přece hrát nemůže. Benrahma se snad chytí, věřím mu

Reagovat
duloig

Chalani aj ja Vám prajem úspešný Nový rok 2021 a nech sa nám darí jak v osobnom živote tak aj na ihrisku.Nech nám hammers robia radosť.

Reagovat
kolouch

Asi budu zbytecne skromny, ale tenhle vysledek i vykon beru. Mozna nas zacatek sezony trochu namlsal, ale vzpomenme si, kde jsme byli pred rokem. Tenhle mancaft ma proste limity a TOP 10 je to na co momentalne ma. Vyserte se na nazory novych fans, kteri fandi jen kvuli Souckovi a Coufalovi COYI

Reagovat
OnlyWHU

Tohle můžu podepsat. Přesně tak to vnímám.Taky bych chtěl průlom do horních pater, ale naše realita souvisí s účetní hodnotou klubu. Tak to bylo, je a nejspíš se současnými vlastníky i bude. Jo, a taky mě serou český hurá-komentátoři,který viděj jen tu českou dvojku. Posily ano, zachránci asi těžko. Jsem za ně rád, ale ty kecy už mě taky vadí. Psal mně jeden slávista, že bez nich bycom hráli o sestup. No comment....Tak teda: COYI!!!!!

Reagovat
Bororo

Střídání systémů na 3 vzadu s dvěma halfbekama a další zápas zase na klasické 4 vzadu není dobré. Ono se to nezdá, ale halfbek má úplně jinou pozici než klasický bek, hraje více do středu a Coufalovi to evidentně vadilo. Nedívím se mu, jednodušší je předělat halva na halfbeka, než předělávat klasického beka, který je zvyklý od žáků piglovat lajnu a prostor halfbeka je pro něj daleko složitější .Taky včera při "klasice" byla větší kompaktnost mezi zálohou a čtyřkou vzadu. To ale není problém Coufala,,hru na klasického beka by zvládnul . navíc hra na tři vzadu není zárukou ofenzivnějšího pojetí,, znamená to jen "zkrácení" hřiště, což ale může být kontraproduktivní. Vždy záleží jaké hráče mám k dispozici.

Reagovat
OnlyWHU

Jo. Tohle mně dává smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Bororo, tak pod to se Vám můžu klidně podepsat. Mě je jedno, jestli hraje Coufal, nebo někdo jiný, ale systém na tři stopery nemůžu rozchodit vidím to i na pokusech o tento systém i jinde v PL a taky v jčeské lize...Tento systém,,který někdo oprášil ze sedmdesátých let začal v Anglii a propadnul, přvzali to v Brazilii a Argentině, ale tam to mělo reálný základ. Tamní stopeřei a beci jsou technicky a pohybově úplně jinak vybaveni, než neohrabaní evropani.V konci osmdesátých let se stejně vytratil, bylo to dáno taky čím dal věší migrací hráčů do Evropy.

Reagovat
OnlyWHU

A tohle taky. Díky pánové...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele