22. kolo
02.02.2021 19:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Sheffield United (© AFP)

Sheffield United bere v zápase s West Bromem další tři body

Sheffield United vyhrál v utkání 22. kola Premier League s West Bromwichem Albion 2:1. Hosté si šli po gólu Matta Phillipse do vedení, ale Jayden Bogle s Billym Sharpem skóre otočili.

Callum Robinson se v jedenácté minutě po levé straně dostal na hranici velkého vápna, odkud následně zakončil levačkou, ale jeho projektil skončil vedle branky.

West Brom se dostal do vedení na konci první půle. Na přihrávku na levou stranu si naběhl ve 41. minutě Robinson, jehož pokus Ramsdale vyrazil jen před sebe. Následně domácí brankář vyrazil ještě jednu dorážku, ale Matt Phillips už míč do branky procedil.

Domácí celek se dočkal vytouženého vyrovnání v 57. minutě. Basham se snažil zakončit v pokutovém území, což se mu nakonec nepovedlo. Po jeho přiklepnutí zakončil levačkou Jayden Bogle a krásnou střelou vyrovnal.

Obrovská šance West Bromwiche přišla o osm minut později. Na nádherný centr z pravé strany si na malém vápně naběhl Robinson, ale Ramsdale vytáhl neskutečný zákrok.

V 73. minutě Blades dokonali obrat. Billy Sharp se po souboji v pokutovém území dostal k odraženému míči a špičkou kopačky překonal bezmocného brankáře.

Sheffield United se díky dalším třem bodů dostává do kontaktu se zbytkem tabulky a na předposlední West Brom ztrácí bod. Na sedmnáctou nesestupovou příčku pak bodů deset.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele