13. kolo
16.12.2020 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Souboj Fulhamu s Brightonem branku nepřinesl

Jediným zápasem Premier League, který ve středu večer skončil bez branek, byl duel Fulhamu s Brightonem. Méně spokojení budou s bodem hosté, kteří měli na Craven Cottage více ze hry a měli k průlomu skóre blíže, jenže videorozhodčí či branková konstrukce jen potvrdily stávající trend, že Brighton své výkony nedokáže přetavit v adekvátní bodový zisk.

První půle příliš fotbalové krásy nepřinesla a největší příležitost zde měl Danny Welbeck, který ale v rozhodující moment z bezprostřední blízkosti a poodkrytou brankou pouze promáchl. To po změně stran měli Seagulls k vytouženému gólu ještě blíže, a dokonce se jej i zdánlivě dočkali, když se prosadil Adam Lallana. Jeho radost ale vzápětí zhatilo přezkoumání celé gólové akce u videa, jež odhalilo Welbeckovo hraní rukou a bezbrankové skóre tak přetrvávalo.

Když pak vzápětí smolně neuspěl ani Adam Webster se svou tvrdou hlavičkou, která pouze orazítkovala břevno, dostali se přece jen ke slovu i domácí. Ani ti však skórovat nedokázali, neboť Ruben Loftus-Cheek i Ademola Lookman ztroskotali na brankáři Sánchezovi. Vůbec poprvé od roku 2011 a po dlouhých 196 zápasech se na hřišti Fulhamu udál ligový zápas s výsledkem 0:0, který domácí Cottagers posunul přinejmenším dočasně na první nesestupové místo, zatímco Brighton zůstává šestnáctý.

Autor: Martin Kantor / skysports.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
rickroll

Tak blízko k 200 zápasům/10 rokům bez 0:0 na Craven Cottage

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele