30. kolo
19.06.2020 19:00 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

Jednoznačná druhá půle. Norwich neměl proti Southamptonu šanci

Po pětačtyřiceti minutách svítilo na ukazateli skóre v zápase mezi Norwichem a Southamptonem 0:0, druhá půle však patřila jednoznačně hostům. O jejich třígólové vítězství se trefami zasloužili Ings, Armstrong a Redmond.

První poločas se nesl v poměrně vyrovnaném duchu, atraktivity každopádně mnoho nenabídl. Jediná větší příležitost přišla deset minut před pauzou. Situaci tři na dva vyřešil Stephens přihrávkou na Ingse, jehož střela z první skončila na břevně.

Po přestávce už začaly góly padat. Nedlouho po návratu ze šaten a Armstrongově přiťuknutí si Danny Ings navedl míč na střed a technickou ranou na zadní tyč z patnácti metrů už tentokráte Krula pokořil. Brzy už to bylo 0:2. Aktéři první trefy si prohodili role, tentokráte totiž Ings předal balón Stuartu Armstrongovi, jehož přízemní střela rozvlnila síť.

Když uběhly ze zápasu zhruba tři čtvrtiny, radoval se Norwich z branky naděje. Vrančić však míč do brány dorážel z ofsajdového postavení a gól tak uznán nebyl. Následně na druhé straně zakončoval Armstrong, pohotový Krul ovšem zamezil balónu v cestě za brankovou čáru.

Nizozemský brankář ale přeci jen potřetí kapituloval, v devětasedmdesáté minutě ukázal svůj um Nathan Redmond, jehož přízemní střela zpoza vápna zaplula přesně k zadní tyči Krulovy svatyně.

Více už toho k vidění v utkání dvou celků ze spodní poloviny tabulky nebylo. Saints se tak přiblížili dokonce i devátému Arsenalu na tři body, naopak Norwich je nadále suverénně poslední.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Elmas

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele