16. kolo
08.12.2019 15:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Sheffíeld během chvíle otočil v Norwichi a konečně získal tři body

Dlouho to vypadalo, že fotbalisté Sheffieldu v Norwichi nedokáží potvrdit roly favorita, v poločase totiž po gólu Tetteye prohrávali. Nedlouho po pauze však dvěma slepenými góly zvrátili v jeho prospěch výsledek Stevens s Baldockem.

Canaries se po necelé půlhodině překvapivě dostali do vedení. Vrančićův roh se ve vápně několikrát poodrážel, až ze zhruba dvanácti metrů napřáhl Alexander Tettey a přízemní ranou na zadní tyč otevřel skóre utkání. Trefu ještě kontroloval systém VAR, k radosti domácích žádné pochybení k vidění nebylo a branka mohla být uznána.

Exekutor tohoto rohu Vrančić mohl ještě před pauzou navýšit vedení, jeho ránu však bravurním zákrokem vyrazil Henderson. Toho po návratu ze šaten Blades využili. Baldock si narazil o Lundstrama a odcentroval na malé vápno, kde nejvýše vyskočil Enda Stevens a hlavou rozvlnil síť.

Asistující George Baldock se záhy sám dočkal zasloužené odměny v podobě branky. Získal míč na hranici vápna, několika ladnými pohyby umotal bránícího hráče a i přes nepříliš vyvedenou střelu skončil míč za gólmanovými zády. Hráči Sheffieldu se při další akci dožadovali penalty, jenže tentokráte video na jejich straně nebylo.

Poté bylo příznivcům hostujícího celku pořádně úzko. Po Bashamově zákroku na McLeana ukázal sudí provinilcovi červenou kartu, po zhlédnutí videa však uznal svou chybu a barvu změnil na žlutou. Deset minut před koncem mohl srovnat Cantwell, jeho ránu po brilantním Buendíově pasu ale vytáhl Henderson.

Po dlouhé době si tak Sheffield odváží z utkání plný počet bodů a toto kolo pravděpodobně zakončí na osmém místě, Norwich je nadále předposlední.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, fullmatchesandshows.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele