18. kolo
21.12.2019 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Bournemouth nejtěsnějším poměrem nestačil na Burnley

Trvalo to skoro až do Vánoc, ale nejhoršího zápasu roku jsme se přeci jenom dočkali. Sean Dyche si po něm pochvaloval, jak má hnusná vítězství moc rád a že s tím rozhodně nehodlá skoncovat. Duel Burnley v Bournemouthu doprovázel silný vítr - snad i on chtěl ze stadionu co nejrychleji pryč. Jedinou střelu na bránu z 89. minuty proměnil v tři body pro hosty Jay Rodriguez.

Hru pokazil nejen fujavec, ale i déšť, na jihu Anglie zkrátka nebylo fotbalu úplně přáno. Hodně se faulovalo, padlo šest žlutých karet, no a nejzajímavějšími situacemi byla drobná "atraktivní" zranění Ryana Frasera a Simona Francise. I ta se však naštěstí obešla bez následků v podobě střídání, prostě si kluci jen obvázali hlavu, potažmo zacpali krvácející nos.

Bournemouth málem dohrával v deseti, když Damoklův meč visel nad Philipem Billingem, VAR nakonec ukázal, že Ashley Barnes se skácel k zemi držíc se za obličej bez zjevného důvodu. Nic nového pod sluncem.

Duel na Goldsands byl prvním v dějinách, kdy hříšníci odcházející z ochozů ještě před konečným hvizdem měli na své trestuhodné chování právo. A zrovna tentokrát se jim to vymstilo. Neviděli totiž, jak Ashley Westwood zakroutil centr na hlavu Jaye Rodrigueze a ten první a jedinou střelou na branku rozhodl. Patří jim to.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (1)

Přidat komentář
vanGomm

X.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele