12. kolo
10.11.2018 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Huddersfield Town - West Ham United 1:1

Huddersfield do zápasu vstoupil lépe a už po pár minutách se mohl radovat, když si na rohový kop naběhl jeden ze stoperů domácího celku - Fabianski ovšem vytáhl senzační zákrok a gólovou střelu vytěsnil na břevno. Hosté kontrovali únikem Arnautoviče, který se dostal za záda domácích stoperů, samostatný únik však zakončil jen ranou do boční sítě.

Skóre se tak měnilo až v minutě šesté, když se nenápadnou ranou zpoza šestnáctky prosadil Pritchard a loňského nováčka poslal do zaslouženého vedení. V další části první půle se hra uklidnila, oba celky zabezpečily své obrany a šancí tak mnoho nepřibývalo.

V druhé půli mohl nejprve vyrovnat Chicharito, poprvé jej fakt vychytal strážce domácí svatyně, dorážku pak mexický forward poslal jen na horní síť. Vedení však Huddersfield neudržel, o dva body je totiž patnáct minut před koncem připravil Anderson, který se po skrumáži před brankou prosadil tvrdou ranou pod břevno. Ob soupeři se tak rozešly smírně 1:1

Autor: Víťa Srp

Komentáře (15)

Přidat komentář
kolouch

Viděl jsem Huddersfield proti Fulhamu. Velmi dobře presovali a měli rychlý přechod do útoku. I přes to, že hrál Fulham fakt špatně, nedokázal být Huddersfield aktivnější na míči (držení míče 45%). Myslím, že s naší aktivní hrou, můžeme kontrolovat utkání a bude důležité zachytávat pokusy o brejk už v zárodku. Co nejvíce znepříjemnit hru Aaronu Mooyovi a nenechávat ho konstruktivně rozehrát. Toť můj recept na vítězství COYI !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dobra strategie Az jednou Pellegrini skonci,muzes nastoupit po nem COYI!!! Tipuju 1:3

Reagovat
kolouch

Já bych to bral. Byl bych ochotný se i domluvit na trochu nižším platu než má Pellegrini. Přece jen ještě toho nemám za sebou tolik co on..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne at je zejtra vyhra,body potrebujem..

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
OnlyWHU

Moc bych si přál tři body. Je to v našich silách! COYI!!!

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
OnlyWHU

Asi dobrej bod, přestože jsme byli o něco lepší. Hudders hrajou nehezkej fotbal, ale v brejcích jsou nebezpeční. Asi bych dal místo hrozně pomalýho Obianga od začátku Antonia a podle vývoje ho střídal Hernándezem. Jinak se mi to v tyhle konstelaci zdá ok. Teď to zkusit doma proti MC a pak sedm hratelných soupeřů v řadě. Konečně jsme se malinko odpoutali od spodku, chtělo by to do konce roku poskočit na střed tabulky. Strašně mi stále chybí Lanzini! COYI!!!!

Reagovat
TerriersSKCZ

zachranila vas tragicka, naozaj tragicka koncovka Huddersfieldu. To co oni dokazu NEPREMENIT, to uz je naozaj na psychologa. V poslednej minute mohli dat 3x gol a nic ... Ale Chicharito tiez caroval s tou sancou na zaciatku 2.polcasu, teda asi dobry bod ... Inak domaci utocnici este v lige nedali ani jeden gol, to uz je naozaj sila co dokazu nedat ... Kludne mohli mat o 10 bodov viac, keby premenili aspon nieco z tych sanci.

Reagovat
OnlyWHU

Viděl jste celý fotbal? Pak byste mohl připustit, že jsme také měli minimálně tři tutovky. To zase zachránilo domácí, že!

Reagovat
TerriersSKCZ

ano, videl som a suhlasim. V 2.polcase ste mali viac z hry ale to uz mohlo byt 2:0, 3:0, ved domaci znova smola, dve krasne strely a tycky v 1.polcase ...

HUDDERSFIELD WEST HAM 1 : 1 SUMÁR http://www.huddersfield.sk/club-news/huddersfield-west-ham-1-1-sumar/

Reagovat
kolouch

Dneska jsme nepodali dobry vykon a za bod muzeme byt radi. Huddersfield vyborne presoval a do vetsich sanci nas nepoustel. My jsme se nevyvarovali spouste individualnich chyb a je zasluhou neschopnosti Huddersfieldu a Fabianskiho umu, ze jsme dostali jen jeden gol. Co me udivilo nejvic, je naproste odevzdani stredu hriste souperi. Vsechny odrazene mice nebo dlouhe nakopy mel Huddersfield zadarmo bez boje, coz vedlo k mnoha nebezpecnym situacim. Pristi tyden to bude chtit predvest podstatne lepsi vykon, jinak se obavam debaklu..

Reagovat
smazaný uživatel

Pristi tyden se nehraje,jinak vse ostatni podepisuji.Zaloha je v lednu treba posilit- Obiang,Snodgrass ty nemuzou tvorit hru,to je slabota.Anderson dneska taky nehral nic extra,ale ten gol trefil pekne.Co je s Lanzinim?Kdy bude?

Reagovat
kolouch

Jasne, mel jsem za to, ze je repre az po City. Lanzini by se mel vratit do treninku tusim v lednu.

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele