7. kolo
30.09.2017 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

West Ham United - Swansea City 1:0

Swansea dlouho hrála s West Hamem vyrovnanou partii a to se odráželo také na bezbrankovém stavu utkání. V 90. minutě ale nakonec přesto padla, protože se o výhru domácích postaral útočník Diafra Sakho. Jako střídajícímu hráči mu stačilo pouze 12 minut.

Prakticky od prvních minut domácí Kladiváři tlačili svého soupeře, ale ve skórování jim bránil vynikající brankář Łukasz Fabiański. Polský gólman se musel ukázat už po pěti mintách, protože do vápna se snesl parádní centr na zadní tyč a Andrew Carroll vypálil. Fabiański se však vymrštil a jeho pokus vyrazil!

Hosté nehráli špatně a především ve středu pole svého soka přehrávali. Rozdílovým mužem byl v prvních chvílích především Renato Sanches, který jednak likvidoval výpady soupeře, ale také dokázal rychle tvořit hru. Právě od mladého Portugalce dostal skvělou nahrávku Tom Carroll, který tvrdě vypálil. Jeho pokus však byl zablokován obráncem.

West Hamu trvalo nejvíc to, aby se dostal přes půlící čáru, kde duo Carroll - Sanches operovalo. Swansea se zase potýkala s finální fází, která byla až nepříjemně nepřesná a bez nápadu. Brankář Joe Hart v první půli prakticky žádnou práci neměl a nepřesná hlavička mladíka Abrahama ho v samém závěru první půle z klidu také nevyvedla.

Necelých deset minut poté, co se oba týmy vrátily na hrací plochu, se snesl parádní centr ze strany přímo před brankáře Fabiańskiho, což nezaregistroval ani jeden z jeho obránců. Pro hosty to dobře dopadlo, protože ačkoli má Andrew Carroll svých 193 centimetrů, na balon ani v pádu těsně nedosáhl!

V 78. minutě se událo klíčové střídání, protože útočnía Javiera Hernándeze nahradil Diafra Sakho. A stejně tak byl na hřiště poslán čerstvý bek Arthur Masuaku. Krátce poté měl Andrew Carroll opět smůlu, protože když pálil z druhé vlny, nastřelil břevno!

Nakonec to však Kladivářům vyšlo, protože v 90. minutě se rozeběhl obránce Arthur Masuaku po straně a centroval. Na vzdálenější tyči hostující hráči neuhlídali právě Sakha, který ve skluzu dostal míč do brány!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
OnlyWHU

3:1 COYI!!!

Reagovat
OnlyWHU

Konečně! Sakho na Hrad!

Reagovat
smazaný uživatel

Vzteky jsem to minutu pred golem vypnul.. Vyhra,ale s hodne odrenejma koulema

Reagovat
duloig

LTT ty blaaaaaaaaho ale 3 body sú doma

Reagovat
OnlyWHU

Ve zbytku října by měly být bodovací zápasy, tak uvidíme!

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně 3 body! Tak snad už to půjde jen lépe. Je znát, že Lanzini je rozdílový hráč a Sakho se stále umí výborně trefit, ačkoliv Chicharito mě proti Swans vůbec nepřesvědčil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele