32. kolo
31.03.2018 16:00 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

West Ham United - Southampton FC 3:0

Důležitý záchranářský duel dopadl jednoznačně ve prospěch West Hamu, který si na Southampton přichystal hned tři přesné zásahy. Hosté podali velmi špatný výkon, již po dvaceti minutách prohrávali o dvě branky, a pokud mají pomýšlet na záchranu, budou muset svou výkonnost výrazně zlepšit.

Horší vstup do utkání si hosté asi ani nemohli představit. Po rohovém kopu o míč velmi lacině přišel Lemina, rychlý brejk West Hamu potáhl Kouyate a na hranici vápna našel osamoceného Mária, který se prosadil tvrdou ranou pod břevno. O chvíli později mohl po narážečce s Noblem přidat druhý gól Arnautovič, mířil však těsně vedle vzdálenější tyče. O chvíli později však už domácí skutečně vedli o dvě branky. Centr Mária našel přesně hlavu Arnautoviče, toho ještě vychytal McCarthy, ovšem na jeho dorážku už byl zcela krátký. Southampton byl v těchto chvílích zralý na ručník.

Když už to vypadalo, že hosté do kabin půjdou s dvoubrankovou ztrátu, rozjel na levé straně akci Masuaku, parádním centrem našel kopačku Arnautoviče, který tvrdou střelou přidal třetí gól. V tuhle chvíli bylo víceméně jasné, že z takového direktu už se Southampton nevzpamatuje.

V druhé půli se do zajímavé pozice prodral Austin, ovšem jeho střelu stoper West Hamu zblokoval nad branku Joa Harta. Hosté však nějaký výrazný odpor nekladli, na samotném konci pak naopak ještě Cresswell orazítkoval střelou z hranice vápna břevno. West Ham si tak na své konto připsal velmi důležité tři body v honbě za záchranou.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
John Obi Mikel

1:0

Reagovat
duloig

2:0 Snáď ten výlet do tepla mal zmysel a vyhráme. C O Y I

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
OnlyWHU

Nebývám obscénní, ale: kuva drát, tohle jsme potřebovali. Konečně jsme někomu ukázali, že umíme být sviňa. Lituju legendu Marka Hugese, že tohle musel zkousnout. Dnes bude fakt veselo, každej kolem mě musí vědět, že WHU jsme bojovnící a fotbal umíme. Až se zejtra střízlivej podívám na tabulku, bude mi konečně líp. Kladiváři drž me se! C.O.Y. I.!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

COYI

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele