11. kolo
04.11.2017 18:30 CET
1 : 4
(0:2)

Reportáž

West Ham United - Liverpool FC 1:4

3:0, 3:0 a 4:1. Jürgen Klopp si na uplynulý týden Liverpoolu nemůže stěžovat a se svými svěřenci půjde do reprezentační pauzy s dobrou náladou. Naopak Slaven Bilić po utkání připustil, že si není jistý svou pozicí manažera West Hamu poté, co jeho tým kvůli dalšímu špatnému výkonu zůstal na devíti bodech, jen těsně nad sestupovou zónou...

Nejprve to odnesl Huddersfield, potom Maribor a nyní West Ham - liverpoolské protiútoky jsou poslední dobou dechberoucí a po návratu Sadia Maného také jaksepatří smrtící. Dříve Reds občas přes krásný projev dojížděli na produktivitu před brankou, ne tak ovšem dneska.

Hned dvě ze tří liverpoolských střel na branku v první půli se totiž třepotaly v síti. Nejprve Mané potáhl míč dopředu z okraje vlastního pokutového území a vyzval k otevření skóre Salaha, aby o tři minuty později - stále teprve ve 24. minutě - vedení zdvojnásobil stoper Matip z rohového kopu.

Pro West Ham šlo o večer plný tragického bránění. Hammers možná měli více ze hry v prvních dvaceti minutách, pak ale stačilo pár defenzivních lapsů a bylo po zápase. První gól WHU inkasovalo ihned z útočného rohu, když vzadu nechalo číhat jediného borce, a Matip z nějakého důvodu nebyl při rohu vůbec obsazen.

Po pauze se West Ham načas skrze pěkný finiš Lanziniho vrátil do zápasu, to však pouze na pár sekund, dokud Oxlade-Chamberlain nepřispěchal se svou první trefou v novém působišti. Další brejk potom nekompromisní ranou zakončil Salah v 75. minutě, pro něhož se jednalo pro změnu už o 12. trefu v LFC.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Kez by.. COYI

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

No skoro. Ten darebák Momo to pokazil

Reagovat
duloig

Reagovat
duloig

Aj remízka by potešila COYI

Reagovat
OnlyWHU

Souhlas! Kéž by...

Reagovat
duloig

No ja by som mal k tomu hádam len toľko:

"Dobro došli u Hrvatska,Slavene"

Reagovat
smazaný uživatel

Good bye Slavene

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OnlyWHU

Další debakl. Paradoxně po ne tak špatný hře, ale jen do třetího flastru. Obrana a u dvou gólů i brankář - den otevřených dveří. Z tohoto týmu bych ponechal asi deset hráčů, zbytek vyměnit včetně Slavena (bohužel). Kdo fandí WHU ví, že bude líp. COYI!

Reagovat
smazaný uživatel

Lip bude urcite,ale musi tam nekdo udelat poradek.Slaven uz je bezradnej.S timhle mancaftem hrat o sestup,tak to snad neeeeee k.rva

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
duloig

Presne tak,urobiť poriadok.Na každý mač hľadať zostavu a modliť sa aby sa chytila a keď nie tak idem ďalej skladať,tak toto nie.Čakám že každý deň príde správa o konci Slavena.Pozeral som na transfermarkt a padlo mi do oka meno Laurent Blanc.Nebolo by to zlé.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ne Moyese,to by bylo o hovno lepsi

Reagovat
duloig

Kristova noho,WHU jedná s Moyesom nééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Moyes bude rozhodně lepší než Bilić. Vem si, v jakém stavu přebíral kdysi Everton a následně z nich vytvořil tým, který hrál pravidelně o poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

Rad uznam,ze jsem se mylil Uz je to asi tutovka.COYI

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele