4. kolo
11.09.2017 21:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

West Ham United - Huddersfield Town 2:0

Huddersfield cestoval do hlavního města s cílem bodovat a udržet si skvělou bilanci v nové sezoně, ve které doposud neprohrál. West Ham United čekal náročný duel, ve kterém šlo o budoucnost chorvatského manažera Slavena Biliče. K tomu je třeba připočítat, že se jednalo o vůbec první vzájemné utkání těchto týmů.

Na hráčích West Hamu bylo vidět, že vědí, že dnešní měření sil musí vyhrát. The Hammers se do nováčka pustili skutečně tvrdě, aktivitou hýřil hlavně zkušený útočník Andy Carroll, který se do sestavy United vrátil po delším čase. V dresu Huddersfieldu se v dobrém světle ukazoval Rajiv van La Parra, přičemž šlo zřejmě o nejnebezpečnějšího hráče The Terriers.

V minutě číslo 13 mohl skórovat Javier Hernández, ale nastřelil jen břevno hostující svatyně. V 27. minutě byl ke gólu blízko James Collins, jeho pokus byl zblokován. Pět minut před koncem prvního poločasu mohl být hrdinou Cheikhou Kouyaté, jenomže jeho střela putovala těsně vedle pravé tyče.

Muži Slavena Biliče pokračovali v aktivním výkonu i ve druhé části hry. O první šance druhého poločasu se postarali Billing z Huddersfieldu a Kouyaté z West Hamu, skóre se však neměnilo. Překvapivým střelcem se stal v 72. minutě Pedro Obiang, který jako první v této sezoně překonal defenzivu Huddersfieldu.

Hned za pět minut Kladiváři slavili druhý gólový úspěch. K odrazenému míči se po skrumáži dostal připravený Andre Ayew, který zvýšil vědění domácích na 2:0. Huddersfield Town na rychlé dva góly nedokázal odpovědět a zaknihoval první porážku v novém ročníku. Třeba ale napsat, že West Ham United byl lepším týmem a premiérové body v sezoně 2017/2018 získal zaslouženě.

Autor: Jakub Vaverka

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Infernoqt

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
Folqin

1:2

Reagovat
Devil

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Uz je treba udelat 3 body 4:1 COYI

Reagovat
Noustress

3:0

Reagovat
OnlyWHU

Dnes jsme měli vše, co jsem zatím postrádal. I trochu kliku. COYI!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

COYI

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele