30. kolo
10.03.2018 16:00 CET
1 : 4
(1:1)

Reportáž

West Bromwich Albion - Leicester City 1:4

S West Bromwichem už to vypadá skutečně zle nedobře. Baggies sice do zápasu vstoupili výborně a rychle se ujali vedení, jenže Leicester postupem času přebral kontrolu nad utkáním a zaslouženě zvítězil. Domácím se tak záchrana ztrácí v nedohlednu.

Úvod duelu přitom měli domácí naprosto skvostný - Nyom totiž pasem po lajně našel nabíhajícího Burkeho, ten s ničím neotálel a do vápna poslal přesný centr, který do sítě usměrnil nabíhající Rondon. O pár minut později mohlo být ještě lépe - těsně za vápnem totiž napřáhl Krychowiak a tečovanou střelou orazítkoval břevno.

Hostující Leicester do utkání vrátila senzační spolupráce Mahreze s Vardym. Prvně jmenovaný vyslal z vlastní poloviny hřiště senzační padesátimetrový pas, který anglický útočník ještě lepším způsobem uklidil z voleje za záda bezmocného Forstera. Vedení Baggies tak bylo rázem pryč. Jen o pár minut později už mohl West Brom prohrávat, Chillwelův pas totiž našel nabíhajícího Vardyho, jenže ten se nacházel v ofsajdu, a tak jeho branka nemohla platit.

Na druhé straně zase mohl náskok domácím vrátit Rondon, Morgan však jeho ránu zblokoval nad. Krátce po stratu druhé půle se však hosté skutečně dostali do vedení - Iheneacho parádním obloučkem oslovil Mahreze, který bez potíží přehodil vybíhajícího Forstera a podruhé rozjásal fanoušky Lišek. Od tohoto momentu už také nebylo pochyb o tom, kam se budou stěhovat tři body.

Jistotu hostům zařídil patnáct minut před koncem Iheneacho, kterého si na malém vápně našel přesný Chillwelův centr. Definitivní podobu výsledku pak dal po rohovém kopu Iborra.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele