15. kolo
02.12.2017 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

West Bromwich Albion - Crystal Palace 0:0

Spravedlivou dělbou bodů skončil duel mezi trápícím se West Bromwich Albionem a o nic lépe hrajícím Crystalem Palace. Oba celky si vytvořily nějaké ty příležitosti na vstřelení branky, a byť The Baggies nově vedeni koučem Alanem Pardewem byli možná o malinko lepším týmem, jeho soupeř za ním určitě výrazněji nezaostával.

Domácí začali o něco aktivněji, v 8. minutě se mohl po přihrávce z levé strany od Gibbse prosadit Robson-Kanu, nicméně jeho střela, vyslaná z míst těsně za brankovým územím, skončila pouze nad bránou. Z dálky se snažil zacílit rovněž jeho spoluhráč Rondón, ovšem jeho nepříliš razantní pokus gólman Speroni snadno zkrotil.

V 17. minutě po rohovém kopu Barryho hlavičkoval na zadní tyči stoper Ahmed Hegazi, jenže míč do brány neusměrnil. Pak ovšem hned dvakrát zahrozili hosté. Nejprve si situaci ve vlastním vápně úplně zbytečně zkomplikoval brankář Foster, jenž si hrál s balónem, jako by byl na tréninku, nakonec však napadající Zaha nedokázal trestat.

Ve 21. minutě již Zaha dokázal slušně zakončit, jeho pokus se otřel o bránícího Evanse a skončil těsně vedle Fosterovy svatyně. Závěr půle pak jednoznačně patřil hostujícímu útočníkovi Bentekemu. Nejprve ho z úhlu musel vychytávat s obtížemi Foster a následně si musel poradit také s jeho hlavičkou po rohovém kopu Townsenda.

Ve druhé půli se do střeleckých příležitostí propracovával pouze WBA. Že by však svého protivníka dostával pod nějaký permanentní tlak, to se říci určitě nedá. Tři minuty po změně stran se na zadní tyči zjevil slušně postavený Field, jeho pokus však stačil zablokovat obránce Ward. V tutovce pak nevyzrál na Speroniho osamocený Rodriguez.

Po hodině hry to z pravé strany zkoušel na hostujícího gólmana Rondón, avšak Speroni se nenechal nachytat na švestkách, a ani Field se pak z dorážky neprosadil. Dvacet minut před koncem pálil po pěkné kombinaci Robson-Kanu, i tady však Speroni nezaváhal, a následně po centru Nyoma hlavičkoval těsně mimo naskakující si Rondón.

Autor: Patrik Sandev / eurofotbal.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Wba v zápasech doma vypsaní jako favorit neProhráli ,vypsaní jako outsider neVyhráli. Snad se to nezmění .Tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Ke změně nedošlo-favorit neProhrál .

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele