29. kolo
03.03.2018 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Watford FC - West Bromwich Albion 1:0

Pátá ligová prohra v řadě a West Bromwich Albion už může zachránit jen great escape ve stylu Leicesteru zpřed tří let. Tým Alana Pardewa popravila jediná hloupá chyba v závěru utkání a její potrestání katem Troyem Deeneym. Baggies jsou devět kol před koncem sezóny zoufale poslední a na bezpečnou hladinu v podobě sedmnáctého místa ztrácí propastných osm bodů.

Vše mohlo být jinak, kdyby Krychowiak ve čtvrté minutě nenarazil na veledůležitý blok Mariappy, jenž zamezil jasnému gólu. West Brom hrál v první polovině zápasu poměrně dobře a frustroval soupeře důslednou hrou. Až krátce před pauzou dostal šanci na změnu skóre Daryl Janmaat, jenže Ben Foster jeho střelu posunul mimo tři tyče.

Po obrátce to byl zase celek z West Midlands, kdo poprvé zahrozil, konkrétně Salomon Rondón, jehož ránu z dvaceti metrů skvěle lapil Karnezis. Řecký gólman zachránil Watford ještě jednou, když vyrazil hlavičku Evanse na tyč.

Nejdůležitější moment utkání - tedy logicky jedinou branku - si ztrápení fotbalisté West Bromwiche dali vlastně sami. Krychowiak uprostřed hřiště školácky nezvládl zpracovat přihrávku Hegazyho, načež si ještě vůbec neporozuměl s Bruntem. Vyústila z toho parádní přihrávka Willa Hughese do otevřené obrany a samostatný nájezd Troye Deeneyho. Kapitán Watfordu jej zakončil parádní ranou pod břevno a připsal Watfordu důležité tři body do tabulky.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele