14. kolo
28.11.2017 21:00 CET
2 : 4
(0:3)

Reportáž

Watford FC - Manchester United 2:4

Bláznivá přestřelka se strhla na Vicarage Road, kde nakonec hostující Manchester United přehrál Watford v poměru 4:2 a udržel se tak v kontaktu s vedoucím Manchesterem City.

Vstup do zápasu měli Rudí ďáblové raketový a už po půlhodině hry vedli o tři branky. Po devatenácti minutách se na levém kraji pokutového území uvolnil Ashley Young a přesnou přízemní střelou poslal hosty do vedení. Tentýž hráč pak o chvíli později vedení United zdvojnásobil - to se postavil k rozehrávce volného přímého kopu zhruba z 25 metrů a famózní střelou vymetl šibenici branky Heurelha Gomese. Třetí hřebíček do rakve přidal po půlhodině hry Martial, kterého na hranici vápna našel Lukaku a francouzský útočník už si v zakončení věděl rady, když míč přízemní střelou poslal nekompromisně do sítě.

Ve druhé půli měly šance na vstřelení branek oba týmy, ovšem skóre se až do 77. minuty neměnilo. To vtrhl do vápna Femenia, který byl hloupě sražen Rojem a sudí nekompromisně ukázal na značku pokutového kopu. Míč si postavil Troy Deeney a přesnou ranou k tyči snížil na 1:3.

O pět minut později už ale bylo zaděláno na pořádné drama - to totiž Carillo našel na velkém vápna osamoceného Doucoureho, který z prvního doteku balón poslal přesně za vzdálenější tyč hostující branky a snížil tak na rozdíl jediného gólu.

Hosty však jen o pár minut později uklidnil Lingaard, který našlápl k velkému sólu, kdy se proháčkoval mezi čtyřmi protihráči a křižnou střelou stanovil definitivní podobu výsledku na 4:2 pro Rudé ďábly.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
diastan

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Vsadim gule

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Tažký zápas ale stratiť v takýcto zápasoch si nemôžme dovoliť. Tipujem 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

ve fotbale je možné všetko

Reagovat
janinho

1;1

Reagovat
noustres

1:2

Reagovat
Rezan

Lingard

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele