8. kolo
14.10.2017 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Swansea City - Huddersfield Town 2:0

Teprve podruhé v sezóně se Swansea dočkala svého vítězství, které uzmula nad nováčkem soutěže Huddersfieldem. Ten po dobrém startu do sezóny nepředvedl ve Walesu znovu především směrem dopředu vůbec dobrý výkon a ani na čtvrtý pokus se mu nepodařilo skórovat. Tři body domácím zařídil dvěma brankami Tammy Abraham.

The Swans byli už od začátku o něco aktivnějším týmem a do své první šance se probojovali v 8. minutě. Carroll vyslal svůj pas na Abrahama, jenž byl opravdu při chuti po celých devadesát minut, nicméně jeho dobře mířenou střelu z halfvoleje u vzdálenější tyčky zlikvidoval brankář Lössl, který balón vyrazil do zámezí.

Hosté se mohli ujmout vedení snad jen díky Incemu, jenže jeho koncovka se prostě nesetkala s úspěchem. Ve 28. minutě obdržel centr od van La Parry, avšak svou levačku usměrnil jen těsně nad břevno. Tři minuty před přestávkou pak načali gólový účet utkání domácí. A nutno podotknout, že Huddersfield inkasoval opravdu hodně zbytečný gól.

Zcela mizernou rozehrávku Lössla zachytil na levé straně Carroll, jemuž pouze stačilo přihrát někam do prostor, kde se nachází pokutová značka, a odtud nabíhající Abraham pohotově zacílil. Těsně po obrátce domácí rozhodli o své výhře, jelikož na bližší tyčce oblouček Ayewa doklepl za brankovou čáru podruhé Abraham.

The Terriers ani ve druhé půli nebyli schopni vytvořit si na soupeře nějaký větší tlak, přechod do útoku byl v jejich podání značně kostrbatý a šancí si celkově vytvořili poskrovnu. Swansea si pohodlný náskok bez problémů hlídala. Osm minut před koncem mohl zápas jaksi zdramatizovat van La Parra, ovšem jeho pokus skončil jen na břevně.

Autor: Patrik Sandev / bbc.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Assassin11

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele