2. kolo
19.08.2017 16:00 CET
3 : 2
(2:1)

Reportáž

Southampton FC - West Ham United 3:2

Utkání Southamptonu s West Hamem United mělo patřit mezi taháky sobotního programu druhého kola Premier League. Po závěrečném hvizdu možno zhodnotit, že tenhle zápas očekávaní ještě překonal.

Southampton vlétl na svého soupeře od samého začátku. West Ham byl mírně překvapený domácí aktivitou. Hned v jedenácté minutě zaznamenal přesný zásah domácí Gabbiadini, který využil šikovné asistence talentovaného reprezentanta Nathana Redmonda. Svatí pokračovali ve své důrazné hře, Kladiváři se museli bránit. Smolařem prvního poločasu byl Marko Arnautović. Rakušan téměř střídal pro zdravotní problémy a v 33. minutě byl vyloučen po velmi nešetrném zákroku.

Jako by to nestačilo, o pět minut později José Fonte z West Hamu fauloval ve vápně a Lee Mason nekompromisně nařídil pokutový kop. Dušan Tadić bol úspěšným exekutorem a The Saints vedli o dvě branky. Krátce před koncem prvního poločasu se podařilo snížit Javierovi Hernandézovi, který udržel The Hammers ve hře o body.

Očekávalo se, že Svatí využijí početnou výhodu, ale opak byl pravdou. Kdoví, co řekl manažer Slaven Bilić svým hráčům během poločasové pauzy, ale každopádně to účinkovalo. Southampton se nedokázal prosadit, hosté naopak ano. V 74. minutě udeřil opět Chicharito a bylo vyrovnáno. O několik minut téměř obrat dokonal Sakho, ale skórovat se mu nepodařilo.

Na konci zápasu se Southampton dostal opět ke slovu, s deseti hráči hrající The Hammers značně ztráceli sílu. Hostující tým si vypil pohár hořkosti až do dna. Arbiter Lee Mason v 90. minutě "odměnil" Pabla Zabaletu za nedovolený zákrok žlutou kartou a The Saints měli výhodu dalšího pokutového kopu. Charlie Austin se v nadstavením čase nemýlil a všechny body zůstaly na St.Mary's Stadium. Potlesk si zaslouží také West Ham, který bojoval v početní nevýhodě až do samotného konce.

Autor: Jakub Vaverka

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Infernoqt

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 "><"

Reagovat
SOTON

4:0

Reagovat
duloig

To tupelo Arnautovič surovo zozadu lakťom zloží protihráča a sa divý že dostal redku

Ogbonna v 16tke rukou za krk stiahne útočníka,penalta.Aspoň sa nedivil ako ten magor ,bol si vedomý že spravil blbosť.Aspoň sa hrášok prejavil, remízku hammers please

Reagovat
duloig

V 92.minúte penalta.Jedným slovom tragédi.Hrášok potešil,z dvoch dorážok dva góly

Reagovat
OnlyWHU

Den po návratu do ČR studená sprcha. Doufám, že Arnautovič bude pracovat nejmíň měsíc zadarmo. Opět mizerný začátek sezony, ztráty bodů v posledních minutách. To už dobře znám z loňska. Alespoň že posily vypadají nadějně. COYI!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chicharito hrál skvěle, Arnautović mě dokonale vytočil (snad se do konce sezóny probudí a bude hrát lépe). Celkově mě potěšilo, že i když jsme prohráli 3:2, tak jsme ze hry dostali pouze 1 gól a i v početní nevýhodě hrál tým poměrně pěkný koukatelný fotbal. Oproti tragickému výkonu s Manchesterem jsem byl i docela spokojen. Snad už to půjde jen lépe.

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli budeme hrat jako druhej polocas,tak Newcastle pristi tejden musime dat.Samozrejme v plnym poctu Jinak Arnautovic vygumovano a jeste tam hraje divadlo a a divy se..Prohral nam zapas.Bez redky by jsme je dali.COYI

Reagovat
OnlyWHU

Naprostý souhlas. A dnes na Novasport2 od 20.40 pohár! Vyhledám dvoumetrovou obrazovku! ONLYWHU!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

2:0! Skvělý. Sice jen Cheltenham, ale Diafra Sakho se dostává do formy, uvidíme

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele