29. kolo
03.03.2018 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Southampton FC - Stoke City 0:0

Nudná záchranářská bitva si nakonec vítěze nenašla, přitom s bodem nemůže být ani jeden z celků naplno spokojený. Oba soupeři tak zůstávají pořádně namočeni v záchranářských bojích a o jejich osudu se rozhodne v následujících týdnech.

Jako první zahrozili fotbalisté Stoke City, když se po nepřesně rozehrané standardní situaci v podání domácích řítili do přečíslení 2 na 1, celou akci však zhatila nepřesná přihrávka Shaqiriho. Na další nebezpečnou akci si diváci museli počkat více než půlhodiny, pak se po pěkném zpracování dostal do úniku domácí Sims, jenže jeho střelu zvládl zablokovat vracející se Martins Indi. největší šanci první půle měl na konci hlavičkující Ndiaye, parádním zákrokem se ale blýskl brankář McCarthy.

V druhé půli se do samostatného úniku dostal Choupo-Moting, v zakončení ale selhal, když míč poslal jen nad branku Southamptonu. Na druhé straně pálil tvrdě Cedric, Butland si ale na jeho ránu počkal. A když se z dálky těsně před koncem neprosadil ani pálící Redmond, dospělo utkání k nudné, bezbrankové remíze.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele