6. kolo
23.09.2017 16:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Southampton FC - Manchester United 0:1

Rudí ďáblové i nadále pořádně šlapou na paty svým kolegům ze stejného města, když zvládli i duel na půdě Southamptonu. O jejich vítězství rozhodl ještě v první půli svým dalším zásahem Romelu Lukaku.

Rozhodně se nejednalo o nejdominantnější zápas Manchesteru United v této sezóně, ovšem na to se již historie ptát nebude. První nebezpečí přišlo z kopaček hostujících hráčů, když se po pěti minutách hry dostal k zakončení zpoza vápna Mchitarjan, ovšem Forstera svou střelou příliš nevyděsil. Na druhé straně se k odraženému míči dostal Redmond, který jen těsně minul levou tyč.

Rozhodující okamžik celého duelu přišel po dvaceti minutách hry. Přesný centr Ashleyho Younga našel Lukaka, jehož hlavičku nejprve famózním způsobem zlikvidoval Forster, ovšem proti jeho dorážce již byl zcela bezmocný.

Pojistku mohl o chvíli později přidat Rashford, ovšem jeho střela z přímého kopu přece jenom o kousek minula pravou tyč branky Forstera. Do kabin se tak šlo za stavu 0:1.

Hned na začátku druhé půle mohlo být srovnáno, když se po rohovém kopu protlačil k zakončení Romeu, naneštěstí pro domácí však svou střelou těsně minul. O chvilku později zahrozil přízemní střelou Bertrand, De Gea však byl opět pozorný. Další rohový kop pak přinesl opět hlavičku Romea, tentokrát ji ale zlikvidoval ještě před brankářem Fellaini.

Manchester United se po většinu hracího času jen bránil, navzdory tomu do větší šancí svého protivníka nepouštěl. Výjimku představovala 77. minuta, kdy se po kombinaci s Tadičem dostal do solidní pozice aktivní Romeu, ovšem přízemním projektilem minul zadní tyč.

Definitině rozhodnout mohl Herrera, který se na hranici pokutového území objevil zcela osamocen, ovšem branku přestřelil. Hosty to však mrzet nemuselo, jelikož se jim nakonec podařilo své vedení udržet.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
PePiG7

1-3 Tadic-Lukaku,Mata a Rash jako subs.

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Infernoqt

1:2

Reagovat
niflheim

0:1 do nějaké 80. minuty, pak 0:3.

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
diastan

1:1

Reagovat
frederik

2:1

Reagovat
Theft90

0:2

Reagovat
yuck

Nebojíme se. Snad v Šanghaji mají nějakou hospodu, kde to budou dávat.. :)

Reagovat
yuck

tak oni to normálně tvl dávaj v televizi!!

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele