17. kolo
13.12.2017 21:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Manchester United - AFC Bournemouth 1:0

Bournemouthem si poradil těsně 1:0. O vítězství domácího celku rozhodl v prvním poločase Romelu Lukaku, nicméně Rudí ďáblové rozhodně nepodali výkon, se kterým by mohli být nějak hodně spokojeni.

Utkání zahájili lépe hostující fotbalisté a jako první byl povolán do akce De Gea, který musel likvidovat nepříjemnou přízemní střelu Danielse z hranice vápna. O chvíli později musel zase španělský brankář zasahovat proti nepříjemné střele Goslinga.

Pak ale z ničeho nic udeřilo na druhé straně. Precizní centr do šestnáctky poslal z rohu vápna Juan Mata, Lukaku přeskočil svého strážce a prudkou hlavičkou nedal Begovičovi žádnou šanci zasáhnout.

Bournemouth se ovšem nevzdal a i nadále byl pro domácí obranu nebezpečný, z hranice vápna pálil nepříjemně Stanislass, De Gea ale jeho pokus dobře viděl a poměrně pohodlně jej zneškodnil.

Druhou půli zahájili obří šancí domácí. Odražený míč se do vápna vrátil přesně na kopačky Lukaka, tomu sice zakončení nesedlo, nicméně míč doputoval před osamocenou svatyni k Martialovi, který ale překvapivě přestřelil.

S dalším parádním okamžikem přispěchal střídající Rashford, ten za vápnem natáhl k pořádné pumelici a ranou jako z děla trefil spojnici hostující branky.

Na druhé straně mohl po pěkné kombinaci z úhlu vyrovnat Jermaine Defoe, De Gea se ale zaskočit nenechal, a tak i díky němu si Manchester United připisuje další rutinní vítězství 1:0.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Theft90

2/0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele