11. kolo
04.11.2017 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Huddersfield Town - West Bromwich Albion 1:0

Trenér David Wagner dnes oslavil své druhé výročí na lavičce Huddersfieldu Town tím nejlepším způsobem. Jeho svěřenci v oslabení ubránili těsný náskok nad West Bromwichem a vystoupali do první desítky tabulky, kde zůstanou nejméně do půlky listopadu...

Když Wagner Huddersfield přebíral, krčili se Terriers na 18. příčce druhé ligy. Teď je jejich pozice diametrálně odlišná i díky křídelníkovi Rajivu van La Parrovi, který vyléčil zdravotní neduh a ve 44. minutě krásně vymetl šibenici Fosterovy branky. V poslední době tápající WBA už cestu zpátky nenašlo.

Tony Pulis přitom určitě bude velmi hořekovat, byť je zřejmě sám na vině, neboť setrval při defenzivním rozestavení 5-3-2 se třemi nepříliš kreativními středopolaři. Albion si proto v první půli vytvořil jedinou slušnou palebnou pozici a Lössla opět pořádně prověřil až v závěru.

To už přitom Huddersfield dohrával o deseti poté, co byl v 57. minutě po nešikovném zákroku na Hegazyho po druhé žluté kartě vyloučen Schindler. Přesto teprve střídající duo McClean s Phillipsem ke konci alespoň nějak zahrozilo.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele