30. kolo
10.03.2018 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Huddersfield Town - Swansea City 0:0

Souboj o záchranu svého vítěze neměl, Huddersfield se totiž rozešel smírně bez branek s konkurenční Swansea. I když se na první pohled může zdát, že utkání příliš zajímavé nebylo, tak opak je pravdou. Hosté totiž více jak osmdesát minut hráli bez vyloučeného kanonýra Jordana Ayewa, domácí i přes obrovskou převahu a mnoho vyložených možností nepřeklopili misky vah na svou stranu.

Domácí celek se tak v tabulce Premier League nachází na patnáctém místě s jednatřiceti body, Swansea má stejný bodový zisk a je lepší o jednu pozici díky příznivějšímu skóre. Huddersfield působil od samého začátku sebevědomějším dojmem a poprvé zahrozil v 6. minutě, střela nejaktivnějšího muže na hřišti Mouniého letěla zhruba o půl metru vedle pravé tyče. Jeden z důležitých momentů byl k vidění o pět minut později.

Nejlepší střelec Swansea Jordan Ayew si nevybíravým způsobem vyšlápl na kapitána Hogga a za surovou hru obdržel přímou červenou kartu. Huddersfield od této chvíle zatlačil soupeře na vlastní polovinu, v utkání držel míč z těžko uvěřitelných jednaosmdesáti procent. Nicméně do konce úvodní části zahrozil jednou, a to když Mounié ve 42. minutě hlavičkoval zády k brance zhruba o metr nad břevno.

Ve druhém dějství začal více střílet a vytvořil si i více gólových šancí. V 51. minutě to zkusil z dobrých třiceti metrů Hogg a pravou konstrukci minul o decimetry. Vzápětí si po centru z pravého křídla naběhl před branku Malone a ve stoprocentní pozici míč vůbec netrefil. Po hodině hry spálil dvě tutovky Mounié. Nejprve střílel zcela osamocen z deseti metrů a bližší tyč netrefil o hodně malý kousek.

Ihned na to vypálil z voleje z hranice šestnáctky a jeho dělovku odvrátil gólman Fabiański výtečně jednoruč do břevna, míč následně doputoval do zámezí. V 64. minutě napřáhl z pětadvaceti metrů Hadergjonaj a ani on nezamířil do prostoru tří tyčí jen velmi těsně. Domácí se přeci jen mohli radovat v první nastavené minutě, jenomže když Ince hlavičkoval zblízka pouze do levé tyče, tak se výsledek nezměnil.

Autor: Viktor Sandev / bbc.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
TerriersSKCZ

Brutalna frustracia na strane domacich: http://www.huddersfield.sk/club-news/wagner-sme-frustrovani/

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele