9. kolo
21.10.2017 16:00 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Huddersfield Town - Manchester United 2:1

O pořádné překvapení se postarali fotbalisté Huddersfieldu, kteří na vlastním stadiónu senzačně přemohli Manchester United. Svěřenci Joseho Mourinha tak prohráli svůj první ligový zápas v této sezóně a na čelo v tuto chvíli ztrácí již pět bodů.

Že to dneska s Manchesterem nemusí dopadnout dobře, to naznačilo již úvodních pár minut. Domácí tým byl totiž agresivnější, důraznější a zejména ve středu pole vyhrával drtivou většinu osobních soubojů. Hráči Manchesteru působili ospalým dojmem a za zmínku z jejich strany z úvodní půlhodiny stojí jen rána Herrery, která ale mířila vedle. Po necelé půlhodině hry přišel první přesný zásah - Mata ve středu hřiště hloupě ztratil míč, čímž soupeře poslal do rychlého brejku, na jehož konci míč do sítě dopravil Mooy. O pár chvil později bylo vedení domácích dokonce již dvoubrankové. To dlouhý nákop podcenil Lindelof a balón zcela minul, díky čemu se před De Geou zjevil volný Depoitre a pohodlně zvýšil. Do kabin se tak odcházelo za překvapivého stavu 2:0.

Druhou půli odstartoval pokus Younga, který mířil o pár desítek centimetrů vedle pravé tyče, o pár minut později se do šance tlačil Lukaku, na přihrávku Rashforda však nedosáhl. United v těchto chvílích svého soupeře skutečně svírali, jenže narážel na výborného Lössla v brance domácích.

Dvanáct minut před koncem se však hostům zápas přece jenom podařilo zdramatizovat. Výtečný centr Lukaka si na malém vápně našel Rashford a přesnou hlavičkou vrátil svůj celek do hry. Tým Joseho Mourinha si nakonec mohl odvézt alespoň bod, v nastaveném čase se totiž zjevil ve výhodné pozici Smalling, jenže jeho ránu na poslední chvíli domácí stopeři zblokovali, a tak se Huddersfield raduje z velmi překvapivé výhry.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
popltak

0:4

Reagovat
waynemarkrooney

0:2

Reagovat
diastan

1:1

Reagovat
xfox88

JATKA !

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu kurz na dvojku-1,38. Já bych dal max.1,19. Nejnižší kurz z nabídky to není, snad z něho nebude hromadák .

Reagovat
t0mmy33MCFC

venkovni zapas v PL 1.19 ?

Reagovat
diastan

Tak vidis a ty by jsi tam cpal kurz jak proti nějakemu San Marinu

Ocekávaná druha ztrata v rade, jeste budou dalsí 2 v dalsich 2 zapasech

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hromadák jsem asi přivolal .

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

What a výsledek. This is my sen.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele