14. kolo
29.11.2017 21:00 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

Everton FC - West Ham United 4:0

Everton si konečně připisuje výsledek, na který tak dlouho čekal, Karamelky totiž na vlastním stadiónu zcela zničily Kladiváře a velkou zásluhu na tom měl Wayne Rooney, který se blýskl hattrickem.

První důležitý moment se odehrál po 18 minutách hry - Sigurdsson pěknou kolmicí oslovil Calverta-Lewina, ten byl u míče dříve než hostující brankář, načež jej Joe Hart fauloval a byla nařízena penalta. K té se postavil Wayne Rooney a svůj pokus nasměroval jen do míst, kam skočil anglický brankář. Kapitán domácího celku však měl pořádné štěstí, balón se totiž odrazil přesně k němu a jednoduchou dorážku již Rooney zvládl na jedničku.

O deset minut později již Everton vedl o dvě branky a ke gólu vedla skutečně precizní kombinace. Na jejím konci oslovil Jonjoe Kenny na penaltě nabíhajícího Rooneyho, který trefil přesně na bližší tyč a přiblížil svůj celek tolik kýženému vítězství.

Po pauze se ke slovu konečně dostali také hosté - nejprve to byl Cresswell, který svým projektilem orazítkoval břevno Pickfordovy branky, Po hodině hry se pak Kladivářům naskytla brilantní příležitost, jak se dostat zpět do hry - Williams ve vápně skolil Sakha a byla nařízena penalta. K té se postavil Lanzini, jenže Pickforda překonat nedokázal.

Po 66 minutách bylo navíc po zápase - Joe Hart vyběhl mimo pokutové území, míč odpravil až za půlicí čáru, jenže k jeho smůle přesně na kopačku Wayna Rooneyho, který senzační střelou z prvního doteku dovršil svůj hattrick. Konečnou podobu výsledku pak dal po rohovém kopu Sigurdssona domácí stoper Williams, který tak dovršil zmar hostů a stanovil stav na konečných 4:0 pro Everton.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

To by jsme brali Momentalne kazda vyhra hodne dulezita!!!! COYI

Reagovat
duloig

No dnes to vidím na gólostroj a výhru hammers C O Y I

Reagovat
OnlyWHU

Vypínám v 66. a jdu spát. Další potupná ztráta s hratelným soupeřem. Rooney byl k mání, ale udělali jsme jiný (zoufalý) kaufy. Naše obrana je průchoďák a Reid s Cresswellem aby se rozpůlili. Moyes zatím tápe a nejsem si jist, zda to byla dobrá volba. V minulosti nám spíš svědčili nadšení srdcaři. Teď nás potkají jiní kosi a čekání na zázrak. Sranda mě definitivně přešla. COYI!

Reagovat
smazaný uživatel

Hawk.Nemam co dodat Navic ted ten los

Reagovat
duloig

No ty vole,tak gólostroj bol ale nie taký ako som predpokladal. To keď v ďalšom kole nastúpi ten lekvár Hart tak už fakt budem pochybovať o trenéroch v Albione.Inak tie Slavenove nákupy sa ukazujú par excellence.Škoda geld.Najbližší mač vonku so City a potom doma s Chelsea A to zase bude bez bodov podľa toho čo vidím. C O Y I

Reagovat
Jandak

Klobouk dolů Wayne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele