10. kolo
28.10.2017 16:00 CET
2 : 2
(0:2)

Reportáž

Crystal Palace - West Ham United 2:2

Malé londýnské derby muselo potěšit divákovo oko. Souboj celků z dolních pater tabulky, které neoplývají produktivitou, nabídl překvapivě pohledný fotbal. Orli si tak po třech kolech připomněli jaké je to obrat o body soupeře na domácím stadionu. Kladiváři pro změnu prodloužili šňůru venkovních zápasu, ve kterých se jim povedlo bodovat, na čtyři.

Lépe do zápasu vstoupil Crystal Palace. Jeho hráči byli aktivnější a lépe kombinovali. Častěji měli míč na kopačkách. V prvním poločase svého soka přestříleli 6:3. Hned čtyřikrát měli k dispozici rohový kop. Nic z toho ale modročervení nedokázali vytěžit. A tak se slova ujal West Ham. Ve 31. minutě rozvlnila síť Orlů nejdražší letní akvizice hostí Chicharito, kterého našel přesným pasem Cresswell. Proti zcela osamocenému útočníkovi v malém vápně neměl brankář Speroni šanci. O pět minut později mohlo být srovnáno. Hlavičkujícího Tomkinse z bezprostřední blízkosti famózně vychytal Hart. Nedáš, dostaneš. Do konce poločasu se ještě stihl prosadit hostující André Ayew, jenž na polovině hřiště vybojoval míč a střihl si krásnou solo akci zakončenou střelou do šibenice.

Kdo si myslel, že Crystal Palace bude po zbytek zápasů působit odevzdaně, mýlil se. Svěřenci Roye Hodgsona vstoupili do druhé půle velice aktivně. Již po pěti minutách Orli vybojovali penaltu. Ital Angelo Ogbonna nevybíravě fauloval v pokutovém území a nabídl domácím snížení. To neodmítl exekutor kopu, Luka Milivojević. Nekompromisní ránou k levé tyči nedal Hartovi šanci.

O pár chvilek později se defenziva West Hamu opět orosila. Tvrdá rána Yohana Cabaye z hranice velkého vápna skončila pouze na tyči. Tlak domácích neutuchal. Útočník Orlů, Wilfried Zaha, dal o sobě vědět nepříjemnou střelou po rohovém kopu. Výtečný Hart mu ale vystavil stopku. O dvě minuty později zneškodnil i Cabayeho standardku. V nastavení vytáhl konečky prstů hlavičku Tomkinse. Nakonec však přece jen kapituloval. V poslední minutě zápasu nestačil na střelu Wilfrieda Zahy ke vzdálenější tyči. Reprezentant Pobřeží slonoviny na sebe nalákal dva bránící protihráče a technickou ránou zajistil svému týmu bod s puncem výhry

Autor: Jakub Šteg

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Assassin11

2:0

Reagovat
OnlyWHU

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
OnlyWHU

Nemám slušných slov. Další prošustrovaný body. Nesmyslná taktika pouze bránit vápno posledních dvacet minut zápasu a neschopnost jen chvíli udržet míč kombinací. Takhle budeme hrát zase jen spodek. Už toho mám fakt dost, chci změnu! COYI!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to podobně.

Reagovat
vanGomm

Tým Crystal Palace byl v PL 15 zápasů bez remízy,takže spíše než taktika rozhodla matematická pravděpodobnost.Bez remízy to totiž žádný tým v takové soutěži jakou je PL dlouho nevydrží

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehrál Sakho?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim asi zase ty jeho zada.Jinak hned po Bilicovi by mel vypadnout Noble,ten dneska ve stredu pole uplne marnej.Uz na to nema delsi dobu!!Taktika jak psal ONLY katastrofa.Pritom z berjku jsme krasne mohli zvysit a bylo by hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho nehrál, jelikož se opět vyjádřil, že za nás nechce hrát a že chce odejit.

Reagovat
smazaný uživatel

Se mu nedivim.Moc sanci mu Bilic nedal,i kdyz nehral spatne kdyz nastoupil.Se Swansea udelal tri body..

Reagovat
OnlyWHU

Nevidím velký přínos nejen od Nobleho, ale taky od Zabalety, kiksařů Ogbonny a překvapivě i Fonteho, kondice chybí Kuyatemu (proti loňský sezoně), Carrollovi atd. Do branky bych vrátil Adriana. Po roce hraniční tolerance souhlasím i se změnou trenéra. Tohle zatím nevede až na výjimky nikam. COYI!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem bohužel nestihl, ale co se proboha dělo, že jsme dostali gol v 90+7? slavenovi jsem pořád věřil, ale už musí fakt vypadnout, tento tým má na víc

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
duloig

Prvý polčas dobrá hra.Cez prestávku si vravím éééj paráda tri bodíky do tabuľky.Ešte po tej penalte som veril že to uhráme.Hart chytal asi životný mač,keby nie jeho zákrokov tak prehráme aj v hcp..Ku koncu som sa už nestačil diviť.Gól visel vo vzduchu a to doslovne.Hammers čo stvárali som nechápal.Stiahnutý a nechajú hrať a tlačiť Palace.Len čumeli a ja s nimi.A na konci Antonio miesto toho aby sa pohral s loptou v rohu,alebo s ňou išiel späť k svojej bráne (pol minúty do konca) on nacentruje do šestnástky jak mulo a z protiútoku dostaneme gól v 96:06 Minulú sezónu tiež stratili body v 5-6 zápasoch na konci maču.A aby sa to už skončilo tak musí niekto skončiť . . .

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele