4. kolo
09.09.2017 16:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Brighton & Hove Albion - West Bromwich Albion 3:1

West Bromwich Albion byl v úvodu ročníku milým překvapením. Tým Tonyho Pulise doposud neprohrál a na body si brousil zuby taky na hřišti nováčka. Brighton naopak získal v prvních třech kolech jenom jeden bod a vítězství potřeboval jako sůl.

V základní sestavě Seagulls dostal příležitost německý útočník Gross, který ji chytil za pačesy. Téměř to vypadalo, že první poločas skončí bez branek. Těsně před jeho závěrem se k míči dostal již zmíněný Pascal Gross a poslal nováčka do vedení.

Tři minuty po začátku druhého poločasu vyprodaný stadion bez výjimky skandoval jméno tohoto německého zakončovatele, protože se do střelecké listiny zapsal podruhé. West Bromwich nevěděl, co má hrát.

Nastala minuta číslo 63, když si na skvělý centr zaběhl domácí Tober Hemed a skóre upravil již na 3:0. V té chvíli bylo každému jasné, že The Baggies už bodovat dnes nebudou. Konečný výsledek zpečetil Oliver Burke z WBA, který skóroval na 3:1.

Autor: Jakub Vaverka

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Infernoqt

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Theft90

1:0

Reagovat
Devil

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele