24. kolo
20.01.2018 13:30 CET
0 : 4
(0:2)

Reportáž

Brighton & Hove Albion - Chelsea FC 0:4

Londýnská Chelsea konečně prolomila střelecké trápení, když deklasovala Brighton čtyřmi brankami. Vítězství hostů zařídil dvěma přesnými trefami Eden Hazard, jednou se mezi střelce zapsal i Willian a Moses.

Chelsea tentokráte odstartovala ve velkém stylu a již krátce po startu se ujala vedení, když Mosesův centr jeden z obránců srazil pouze k Hazardovi, který se zasekávačkou zbavil svého strážce a prudkou ranou poslal svůj celek do vedení.

Jen o pár minut později předvedla Chelsea ofenzivní lahůdku, když si míč narazil postupně Willian, Hazard a Batshuayi, načež se na hranici pokutového území uvolnil prvně jmenovaný a parádní ranou podruhé rozvlnil síť.

Domácí celek ale rozhodně nesložil zbraně, ba naopak. Nepříjemný byl z rohových kopů, při kterých brankář Caballero jistotou zrovna neoplýval. A byl to právě argentinský brankář, který mohl vrátit nováčka do zápasu. Po nepovedeném výběhu totiž ve vápně podrazil unikajícího Schelotto, hlavní rozhodčí však měl zakrytý výhled a pokutový kop nenařídil. Brighton se penalty dožadoval ještě podruhé, když Schelotto tentokráte přepadl přes nohy Bakayoka, hlavní sudí však tuto situaci vyhodnotil jako přirozenou srážku a pokutový kop nenařídil.

Zkraje druhé půle mohl snížit Stephens, který však hlavičkou ke smůle domácích orazítkoval jen tyč. Na druhé straně zase na brankovou konstrukci zazvonil parádně zahraným přímým kopem Willian.

Další obrovskou šanci domácích měl po hodině hry Schelotto, který využil obrovské hrubky Alonsa, jenže v zakončení si vylámá zuby na Caballerovi.

A tak přišel zákonitě trest - to se do rychlého brejku dostal Hazard, na hranici vápna si pohrál s obránci a chytrou střelou k tyči definitivně rozhodl o vítězství Chelsea. Skóre pak těsně před koncem navýšil Moses, který si naběhl na perfektní pas Musondy a chladnokrevně upravil na konečných 4:0.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
John Obi Mikel

0:2

Reagovat
Theft90

0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele