31. kolo
17.03.2018 16:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

AFC Bournemouth - West Bromwich Albion 2:1

Tohle už vypadá na definitivní tečku. West Bromwich dnes sahal ne po bodu, ale po všech třech; a nakonec opět odjíždí s nulou na kontě. Zpackaný závěr, zbytečné chyby a naděje na záchranu mizí v nenávratnu. Baggies po prohře 2:1 na hřišti Bournemouthu ztrácí na záchranu propastných 10 bodů. A do konce zbývá už jen sedm kol...

Srdce fanoušků celku z West Midlands plesala radostí až do závěrečné čtvrthodiny, kdy je zlomila dvojice "jižanů" Jordon Ibe, Junior Stanislas. V prvním dějství se přitom hrálo bez branek a bez větších gólových šancí - za zmínku tedy stojí snad dvě situace zavánějící pokutovým kopem. King ani Rondón si však na Grahamu Scottovi desítku nevykoledovali.

West Brom si však stěžovat nemusel, protože se hned po pauze ujal vedení. V devětačtyřicáté minutě odcentroval Gibbs do vápna, Salomon Rondón vyhrál veledůležitou hlavu a Jay Rodriguez měl ve vápně až příliš prostoru. Míč mohl zpracovat a z otočky napálit do sítě.

Pětadvacet minut naděje však vystřídal zmar. Čtvrt hodiny před koncem se Jordon Ibe překvapivě jal střílet z ne zrovna ideální pozice a nachytal především brankáře Fostera. Odpoledne hrůzy pro suverénního favorita na sestup završil v úplném závěru Junior Stanislas. Jeho přímý kop byl dokonalý a zaplul takřka do šibenice. A ve West Bromwichi už pomalu mohou vázat provazy...

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tady musime tri body 1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele