28. kolo
24.02.2018 16:00 CET
2 : 2
(0:2)

Reportáž

AFC Bournemouth - Newcastle United 2:2

Ani dvougólové vedení ještě čtvrt hodiny před koncem nestačilo Newcastlu k vítězství na hřišti Bournemouthu. Dwight Gayle Magpies nasměroval ke třem bodům už v prvním poločase, závěr ale patřil domácím. Fanoušky na Goldsands nejdřív potěšil Adam Smith, aby je minutu před koncem základní hrací doby rozradostnil Dan Gosling.

Záložník Cherries měl šanci ke skórování už v první desetiminutovce, kdy ale poslal Stanislasův centr nad břevno. Martin Dúbravka se poprvé zapotil až posléze při střele Calluma Wilsona z otočky. Na slušný úvod Bournemouthu ale zareagoval Newcastle úvodním gólem. Asmir Begović si počínal nedůrazně po centru Matta Ritchieho a Dwight Gayle se náhle zjevil zády k bráně s míčem v malém vápně. Skóre otevřel lišácky patičkou.

Druhý gól přidal Gayle okamžik před přestávkou, a zase na tom měl neblahou zásluhu gólman Bournemouthu Asmir Begović. Centr Dummetta propadl k Ayoze Pérezovi, ten se opřel do míče a procpal míč pod tělem chybujícího brankáře. Na zadní tyči už čekal Dwight Gayle s jednoduchým doklepnutím do prázdné branky.

Po výtečném Dúbravkově zákroku při hlavičce Steva Cooka se domácí konečně dostali ke skórování. Deset minut před koncem předvedl Bournemouth nádhernou akci, kterou Lewis Cook vyšperkoval patičkou a Adam Smith úžasnou ranou pod břevno. Na 2:2 pak minutu před koncem vyrovnal z bezprostřední blízkosti Dan Gosling.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (5)

Přidat komentář
Beros

Pojďme si odvézt 3 bodíky...

Reagovat
NuFc23

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
kissak

nechci, aby ses zase trefil

Reagovat
smazaný uživatel

ja zase jo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele