20. kolo
02.01.2017 16:00 CET
3 : 1
(0:1)

Reportáž

West Bromwich Albion - Hull City 3:1

Celá ofenzivní vozba West Bromwiche se v nedávné době musela napít Panoramixova kouzelného lektvaru, jinak si asi její náhlé vzkříšení nelze vyložit. Tohle je každopádně už šestý případ od začátku listopadu, kdy WBA zvládlo v jednom zápase vstřelit alespoň dva góly, zatímco v prvních deseti kolech se mu to povedlo jen jednou...

Nutno říct, že to s Albionem dlouho nevypadalo ani zdaleka tak dobře, o přestávce koneckonců hosté vedli 1:0 díky další brance rozjetého Snodgrasse. Tigers celkově za první poločas stihli nastřádat hned 11 střeleckých pokusů, po obrátce se ale nepochopitelně zhroutili, až Mike Phelan v pozápasovém rozhovoru naříkal, že jeho svěřenci nezvládají ani úplné základy, a že on sám rohy bránit nemůže.

A faktem skutečně je, že West Bromwich svého soupeře po změně stran hravě roznesl. Začalo to už ve 49. minutě, kdy Chris Brunt neměl při útočném rohu žádného strážce a hravě vyrovnal. A za dalších 13 minut hosté prožili menší déjà-vu, když tentokrát hlavičkoval McAuley a rozhodčí Clattenburg s pomocí brankové technologie poslal WBA do vedení.

Toho se už Throstles zříci odmítli, ba ho ještě stihli navýšit skrze Morrisonovu ránu z 12 metrů. Tím byla dokonána a podtržena chvályhodná změna obrazu hry poté, co WBA dlouhých 34 minut čekalo na svou první střelu mezi tři tyče. Přepnutí na systém se třemi stopery se ale ukázalo být klíčovým.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Infernoqt

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
HullCity

Ne,Phelan bude pořád důvěřovat Marshallovi,i když ten ho každým zápasem přesvědčuje o tom,že by měl dostat šanci Jakupovič!!

Marshall-Maguire,Dawson,Davies-Elmohamady,Livermore,Huddlestone,Clucas-Snodgrass-Diomande,Mbokani.

Reagovat
smazaný uživatel

co Henriksen, ten je odepsanej?

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele