12. kolo
19.11.2016 16:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Sunderland AFC - Hull City 3:0

Povedený vstup do zápasu měli v utkání proti Hullu fotbalisté Sunderlandu. Jejich první střela na branku přišla až ve třicáté čtvrté minutě, ale přesto rovnou skončila gólem. Postaral se o to Jermain Defoe. Zkušený anglický útočník i s reprezentačními zkušenostmi si ze vzduchu krásně vzal balon, se kterým následně prošel do vápna a elegantním zakončení poslal míč do sítě, za Marshallova záda. Domácí příznivci na Stadionu světla se mohli radovat, Sunderland vedl 1:0.

Ten samý hráč přitom mohl ještě před odchodem do kabin přidat druhou branku. Míč mu ovšem ještě před střelou čistým skluzem v šestnáctce sebral připravený Dawson, takže se do kabin šlo pouze za jednobrankového vedení domácích.

Černé kočky však po návratu na trávníky dokázaly přidat druhou branku. V šedesáté druhé poslal na hranici šestnáctky míč van Aanholt Anichebemu a ten se přesnou ranou nemýlil - Marshall byl podruhé v zápase překonán a pro domácí to začínalo vypadat na cestě za třemi body z utkání nadějně.

Snížit mohl o tři minuty později Snoodgrass, avšak jeho zajímavý pokus gólman Pickford poslal na rohový kop. Nakonec se tak místo toho potřetí radovali domácí, když se nádhernou ranou pod břevno prosadil Anichebe a Černé kočky tak dovršily vítězství 3:0.

Zápas zvládly i přesto, že ho dohrávaly v deseti lidech - minutu před koncem základní hrací doby totiž hřiště po druhé žluté kartě opustil Papy Djilobodji.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Infernoqt

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Sympatické tímy. Ale snáď to urve Sunderland.

Reagovat
kattos

Musíme

Reagovat
HullCity

Hodně zápasů se ještě má hrát,ale pokud nás neporazí doma,tak jsou na sestup už po 12 zápasech...0:1!!

Marshall-Elmohamady,Davies,Dawson,Tymon-Clucas,Livermore,Mason,Snodgrass-Henriksen-Mbokani.

Reagovat
kattos

Reagovat
HullCity

Jsme k smíchu to je mi jasný...kdyby to šlo,tak bych radši nás poslal do 2.ligy rovnou a do PL bych vrátil Newcastle.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
kattos

Jo ! Vynikajcí výkon, Sunderland se zvedl

Hull nepatří do PL ( což je po začátku zklamání )

Reagovat
rickroll

0 střel na bránu za 33 minut je povedený vstup do zápasu?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele